Sa avem un 2013 minunat

Ok, viața m-a învățat că aceasta nu se va întâmpla, așa, de la sine, ci va trebui să muncim un pic la asta. Fiecare exact atât cât își dorește, cât poate și mai ales cât vrea.

Am avut un început de 2013 excelent, alături de familie, de prieteni, de artificii și voie bună. Special n-am zis de mâncare, deși a fost și din asta din plin. De exemplu, hai să vă arăt torturile diplomat pentru că, nu-i așa, la casă cu gemeni, nu se cade să faci decât torturi la dublu. Bine, am fost și mulți la masă, așa că există și altă explicație:

tort diplomat - varianta gemeniÎn fine, acum dacă am depășit subiectul mâncare, putem reveni la ce ne dorim anul acesta. Pentru că așa suntem noi, nu putem trăi fără a ne dori câte ceva de la fiecare nou început. Numai că de data asta eu îmi doresc ca toate să rămână exact așa cum sunt: să fim sănătoși, să avem de lucru, să visăm la vacanțe, să facem fapte bune, să citim mult și să scriem cu suflet.

Vă mulțumesc tuturor pentru urări! Bine v-am regăsit în 2013!

(Visited 866 times, 1 visits today)
vienela

Arata foarte, foarte apetisant torturile voastre. La noi in casa, doar sotul meu adora tortul diplomat. Eu si baiatul le preferam pe cele cu fructe sau ciocolata.
Nina, sa ai un an nou mai bun decat cel care a trecut si sa bifezi tot ce ti-ai propus!

madutza77

Un an nou cu sanatate si multe bucurii! Fie ca 2013 sa va ofere in ficare zi ,un motiv ca sa zambiti ! 🙂
Ce reteta ai folosit la tortul diplomat? Cea cu iaurt sau cea cu lapte dulce? i-ai pus si piscoturi in continut? Arata tare bine si cred ca a fost tare gustos! Cand o sa ai putin mai mult timp liber , te rugam sa ne dai reteta! Multumiri !

Nina

Multumesc pentru urari!
Nu stiu de ce aveam impresia ca am spus aici pe blog odata reteta de tort diplomat, dar am cautat acum si nu-i. O sa o pun zilele astea, pentru ca nu-i greu de facut si e racoritor si delicios. 🙂

madutza77

Si eu fac tort diplomat( este foarte simplu si usor) …familia mea adora acest gen de tort ,doar ca eu fac reteta cu lapte dulce( mi se pare mai spornica), iar mama mea pe cea cu iaurt.
Al tau arata super, l-as manca din poza (Felicitari pentru felul cum l-ai ornat !) Si… mai imi place ,ca l-ai pus in tavi de cozonac , facandu-l astfel mai usor de taiat si servit la masa! 🙂
A! si m-am inspirat si din prajitura cu biscuiti doar ca in loc de crema cu amidon am folosit : 2 budinci Dr. Oetker, celebrii biscuiti populari si iar in loc de crema cu Finetti, am facut un topping de ciocolata din 5 linguri de zahar, 5 de apa , 2 de cacao si un cub de unt. A avut un succes nebun! In 20 de minute s-a mancat o tava . :))

Nina

Aaaa, pai spune asa. Eu il fac tot cu lapte dulce, n-am auzit de varianta cu iaurt.
Iar prajitura cu biscuiti, multa lume vrea s-o faca cu budinca, numai ca eu n-am recomandat entru ca n-am stiut cat de tare devine budinca cand se raceste. Daca voi ziceti ca-i minunata, atunci cu atat mai bine.

madutza77

🙂 Spuneam doar ca am adaptat-o putin la criza ,dupa ce aveam prin casa…merge si cu budinca Dr. Oetker( preparata conform instructiunilor ) ,care contine in fond, tot amidon (+ ,- )unt( dupa posibilitati!) si a iesit buna…dar in final ,am mancat si varianta ta si sincer mi s-a parut mai buna a ta 🙂 Bravo ! 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.