Masa pentru curte

Avem de vreo câtiva ani buni o amărâtă de masă de plastic verde în curte. Cu scaunele aferente, evident, scane care s-au mai rupt, au mai fost inlocuite…
Pentru că de vreo doi ani în fiecare primăvară spunem că ”anul ăsta sigur ne vom lua o masa noua pentru curte” și tot de vreo doi ani n-am reușit să facem asta, nu ne rămâne decât să sperăm că anul ăsta se va întâmpla minunea. CAre minune nu-i usor de găsit pentru că avem cam multe pretentii si cam putin buget. Asa-i ca nu va mira asta?
Bun, vrem o masa mare spre imensă (adica minim o masa de 6 la care sa incapa 8 persoane 😀 ), care să fie plină, adică să nu fie făcută din bucăți de scânduri cu spații între ele (nu se poate juca rummy pe așa ceva), să aibă o gaură în mijloc pentru că avem o umbrelă mare care trebuie să stea fix în mijloc (știu că există și altfel de umbrele, dar deocamdată asta-i bună și dacă se poate s-o păstrăm ar fi minunat).
Nu contează dacă asa e din lemn sau fier (exclus plastic), dar aș prefera ceva de fier forjat cu… adevărul e că nici eu nu știu cum să fie exact, doar să răspundă cerințelor de mai sus și să fie însoțită de niște scaune trainice, pentru că vor sta pe ele oameni cu greutate.
Deocamdată ne-am uitat doar prin Brico și Praktiker, n-am ajuns chiar în toate magazinele de specialitate, dar nu-i timpul trecut. Încă. Pe net am găsit asa:

set de terasa 1set-terasa 2set terasa 3set terasa 4set terasa 5set terasa 6set terasa 7set terasa 8set terasa 9set terasa 10Vouă care vă place mai mult? Mie asta mi se pare de vis.

 

(Visited 9,860 times, 1 visits today)
Iuliana

Pentru curte mi-ar plăcea nr. 3 şi 7, adică cele din lemn, trainice, sănătoase şi la care la o adică se mai poate repara câte ceva în caz de nevoie.
Succes, să găsiţi varianta perfectă!

Madutza77

As zice 4 si 9. 0ricum sa fie cumva mai inalte si practice, usor de manevrat ,daca vreti sa jucati rummy pe ele si sa fiti cat mai multi la masa. Nu vad cum v-ati putea pune si umbrela din dotare , dar sunt sigura ca va veti gasi varianta cea mai potrivita.
Multa bafta! O saptamana frumoasa si plina de realizari ! 🙂

Nina

Si mie imi place mult 4, e practica, se gaseste in mai multe magazine si e si accesibila ca pret. sa veem ce faacem cu umbrela, oricum, va arat cum iese dupa ce o luam. 🙂

Cami

Vara aceasta trebuie sa fac si eu ceva in privinta mobilierului (ma rog, o masa si scaune/banci) pentru foisor.
Cip si tata il vor face din lemn cumparat, in ideea pozelor 3, 5 si 7, dar cu alta forma, nu dreptunghiulara, probabil cu masa rotunda… nu-i inca foarte clar planul.
Voiam sa zic ca poti lua in calcul si construirea unei mese adecvata nevoilor voastre.

Nina

Da, Cami, s-a gandit sorin la ceva, ar fi fost fain, numai ca apoi ne-am dat seama ca daca vrem s-o mutam n-am avea cum (el voia ceva turnat). In fine, spor la construit si voua, sunt faine si cele rotunde, dar daca0i mare si rotunda noi nu avem acum sa jucam rummy. 😀

vienela

Mie imi plac cele din a doua poza, dar vad ca masa nu are gaurica pentru umbrela. Dar asta o puteti rezolva si voi, cu unealta potrivita. Nu imi dau seama ce material este, dar daca ai selectat imaginea, ma gandesc ca este potrivit pentru curte.

vienela

:)) Deci Mihai are dreptate! Mereu imi spune ca tot ceea ce imi place costa mult peste posibilitatile noastre. :)) Si cu masinile patesc la fel. Toate cele care imi plac trec de 50 000 euro. :))

Vilma

Mi-e imi place penultima. Dar depinde foarte mult si de arhitectura casei tale si de ce mai ai prin curte. Inspiratie sa ai….si apoi mult timp petrecut cu familia la oricare masa o vei alege!

Laur

Nr. 7 zic eu, ca tine si la ploaie, ca dupa cate stiu nu o protejati cand ploua. Cu o freza pt. lemn ii trageti o gaura in mijloc si gata problema umbrelei. Niste pernute frumoase pt. scaune,[daca se poate si impermeabile] mai mult pentru confort.

Laur

Pai penultima imi pare foarte firava. Uitate si tu ce picioruse are scaunele. Daca vrei sa te cabrezi un pic , sigur in secunda doi esti pe spate. Nu ii dau 6 luni,ce 6 luni, maxim 3 luni, daca toata vara ploua si nu se foloseste maxim. Care iti place tie, sa stii ca aia este cea mai frumoasa. Dupa buget coane!!!

Sorin

Nina, îmi place foarte tare a treia varianta, în ordinea postării de sus în jos, lemnul e frumos, e trainic și mai știu ca produsele de genul asta sunt tratate contra intemperiilor și a razelor solare.
Daca iți mai aduci aminte de la ziua lui Gabi, de Dana și de Victor și ei au ceva asemănător în curte și sunt foarte mulțumiți.Daca ai sa cauți mai bine pe net, ai sa găsești producători de asemenea produse, din Harghita sau Covasna, care le vînd și la preturi forte bune și le fac asa cum dorești.

Marmotica

Mie imi plac urmatoarele: 2.4.6.7 ( pe care as pune si niste perne mari) si 10. Noi acum avem in curte un set din ala de plastic, mi-ar placea sa avem ceva mai fancy asa..dar deocamdata merg si astea. Poate reusesc sa transform eu curtea aia intr-o oaza de relaxare.

Masa pentru curte II

[…] să mă lamentez într-un post lung cum sunt eu oropsită și nici după mai bine de un an de la primul articol pe tema asta, nu s-a găsit un om bun ( a se citi Sorin)  care să mă ia de mână și să mă […]

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.