Zambila din biroul meu

Am o zambilă la fereastra biroului. E pe dinăuntru, e în ghiveci și miroase de-ți ia mințile. Când intru în birou dimineața (da, se întâmplă asta de câteva zile, de când e înflorită) mă întâmpină cu mirosul ei frumos și mă face să zâmbesc instantaneu. Zici că-i un câmp imens de zambile lângă mine, dar e o singură floare, e lila și e floarea cu cel mai frumos miros din câte există. Și e la mine în birou. Cred că o zambilă în ghiveci e cea mai bună investiție din această primăvară. Pentru voi. Eu am primit-o, de fapt nu eu, dar nu contează. Cumpără-ți o zambilă în ghiveci și primăvara ta va fi mult mai frumoasă decât, sunt sigură, este deja.

Zi excelentă și vouă, sunt sigură că ne mai auzim azi.

(Visited 374 times, 1 visits today)
Ioana

Mie mi-a germinat o semanta de Plumeria din 5 plantate acum 18 zile si sunt foarte happy pentru asta, insa acuma parca vreau si eu o zambila 😀
O zi faina!

MMA

Sigur imi iau. Am avut si eu 3 acum vreo 3 ani, dar pe urma le-am rasadit in gradina, ar trebui sa verific daca nu au iesit deja.
Dar mai vreau in ghiveci acuma ca mi-ai adus aminte ce frumos mirosea dimineata in bucatarie.
O zi buna Nina!

nina

@MMA- si tu sa ai o zi excelenta (chiar daca-i deja alta :))! Sigur o zambila in ghiveci face minuni, dar sunt foarte faine si cele din curte.

nina

@vienela- nu se compara buchetele taiate cu astea in ghiveci. A mea este inca inflorita si miroase foarte fain, mi-au spus si clientii care intra in birou. 🙂

Marmotzel

La mine nu e o idee buna. Eu omor plantele, dar fara sa vreau juuuur! Nu am destula lumina in camera si atunci singura planta care a supravietuit in baie si nu in camera este un bambus. De atunci am decis ca este cea mai buna alegere pt mine.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.