Ce-mi doresc să mi se implineasca

Am văzut că la începutul lui 2014 am făcut o listă, și cu toate că mi-au ieșit multe chestii de acolo, suntem în continuare restanți la câteva, mai ales la productivitate și concedii. Așa că, de ce să stricăm obiceiul, hai să pun pe hârtie (mă rog, pe ecran) câteva rezoluții și pentru 2015, dacă nu pentru altceva, măcar pentru a mă certa la sfârșit că nu m-am ținut de treabă:

  1. Să-mi mențin scad greutatea de la un meritat 65 kg la un meritoriu 59 kg. Știu, e greu, n-am mai fost acolo de vreo 4 ani, dar trebuie să mă focusez cumva și pe asta. Pentru asta ar trebui probabil să uit de nou descoperita pâinea neagră cu măsline de la Lidl pe care o mănânc goală.
  2. Să citesc mai multe cărți decât în 2014, an în care am început peste 40 de cărți și-am terminat abia vreo jumătate. Nu le-am terminat nu pentru că n-aș fi avut timp, ci pentru că nu meritau citite. Părerea mea. Așa că aș vrea să fiu mult mai atenta în alegerile pe care le fac în materie de cărți, mai ales că uneori îmi vine să plâng după timpul irosit citind tâmpenii.
  3. Și acum vine partea grea a problemei, le-am băgat pe astea cu greutatea și cărțile la început ca să mă sperii din prima la sfârșit de an când voi reciti postul acesta. La punctul trei, dar pe locul unu ca și implicare, și nervi, și concentrare, și ce mai vreți voi, va fi încercarea de a mări atelierul cu încă un punct de lucru. Mai mare, mai frumos, mai bine pus la punct, mai productiv. Încercarea  asta va începe de luni 05 ianuarie, așa că am deja un mare nod în capul pieptului de emoție, dar și de entuziasm.
  4. Să reușim să mergem în cel puțin două vacanțe. Abia dacă îmi amintesc ce înseamnă cu adevărat vacanță, așa că aș vrea să facem tot posibilul ca asta să se poată. Vom vedea! Avem deja un miniplan făcut pentru o vacanță de vară în Suedia, dar știți cum e, socoteala de acasă nu se potrivește întotdeauna cu aia din târg.
  5. Să scriu pe blog mai des. Nu-mi pace că m-am lăsat pe tânjeală cu blogul, nu-mi place că mi-am pierdut din motivație, nu-mi place și basta. Vreau să scriu aproape zilnic, chiar dacă vor fi doar tâmpenii de-ale mele, chestii total neinteresante, îmi doresc să-mi rămână forță zilnic pentru un post pe blog.
  6. Apropo de asta cu scrisul pe blog, am de gând să continui seria articolelor despre Croitoria în serie , articolul 2 e scris deja, așteaptă doar câteva poze și va pleca spre voi.
  7. Îmi doresc să găsesc forța de a merge mai des la concerte și la teatru. Îmi lipsesc lucrurile astea și aș vrea ca 2015 să fie un început bun ăn priviința asta. Să zicem 2 concerte și 4 piese de teatru. Nu spun mai mult că mă cunosc și abia dacă voi găsi putere pentru astea.
  8. Aș vrea ca fetele să termine cu bine clasa a IX-a, să-și îmbunătățească engleza și germana și să treacă cel puțin la clasa de intermediari la școala lor de dans. De fapt astea ar trebui să fie printre rezoluțiile lor, dar sper să le dau un impuls prin faptul că le-am trecut și eu aici.camera iulia 5
  9. Trebuie să terminăm de mobilat camerele fetelor. Miss I. o are aproape gata (dacă voi credeți că-i puteți cumpăra unui adolescent o cameră gata făcută, asortată, cu șifonier clasic și covor, uitați de asta), iar la miss S. nici măcar nu ne-am apucat. Dar avem timp un an întreg, mai ales că ea încă nu s-a hotărât ce pat își dorește (sper să nu citească asta).
  10. Sănătate! Îmi doresc sănătate pentru mine, pentru toți ai mei, dar și pentru voi toți! Nu-ți dai seama cât de importantă este sănătatea decât atunci când ai o problemă, și vă spun din experiență, aveți grijă de sănătatea voastră! Eu o să încerc să am de a mea și-a alor mei.

Va fi un 2015 greu, frumos, cu bucurii, cu întristări, dar va fi anul nostru și altul ca el nu vom mai găsi. Să-l trăim așadar!

(Visited 156 times, 1 visits today)
cris

La multi ani! Sa va reuseasca toate si cateva in plus 🙂
Pt mine e musai sa ma apuc de ceva sport si masaj, apoi sa le fac cat mai multe bucurii celor dragi. Sa aveti un an nou bun de tot!

Vienela

Incepusem anul 2014 in forta, cu cateva carti citite inca din prima saptamana. La finalul anului aveam, ca si tine, zeci de carti incepute si neterminate, din fix acelasi motiv. Sper ca 2015 sa imi scoata in cale carti mai bune, care sa merite o parte din timpul meu si care sa ma faca sa ma simt mai bogata sufleteste.
Bafta in toate, Nina draga, si La multi ani!

nina

Imi amintesc de inceputul lui 2014. Ma prinsese si pe mine cu cateva carti bune pe noptiera, dar dupa asta, zici ca special le alegeam sa ma scoata din minti.
Un an excelent si pentru tine, Vienela!

Bine ai venit, 2016!

[…] o serie de chestii pe care mi le doresc întâmplate anul acesta. Bine, seamănă mult cu acelea de anul trecut pe care nu le-am îndeplinit decât în proporție de 70%, dar ce-am fi fără planuri, fără […]

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.