2015. Punct si de la capat

La mulți ani, dragilor! Bine v-am regăsit în 2015! Sper ca fiecare dintre noi să aibă la sfârșitul lui un bilanț de care să fie mândru!

clendar_2015Punct și de la capăt nu înseamnă că viața noastră va fi ca un text nou. Nu. Va fi continuarea poveștii cu un capitol de acțiune nebună. Știu sigur că 2015 va fi pentru noi un an de cotitură. Sperăm din toată inima ca această cotitură să meargă cu o linie dreaptă în sus! Sunt multe provocări care așteaptă să fie încercate, sunt și mai multe așteptări acolo, dar cu multă organizare și cu un plan bine pus la punct, vom reuși. Începutul va fi, desigur, îngrozitor de greu, dar ce ne-am face dacă am ajunge unde ne dorim fără pic de greutate? Unde ar mai fi atunci farmecul reușitei?

Dincolo de toate, însă, aștept de la 2015 să ne țină sănătoși pe toți (ok, nu-i poți cere unei cifre să te țină sănătos, ne vom ocupa noi de asta).

Un an nou excelent vă doresc!

(Visited 281 times, 1 visits today)
Vienela

Va doresc din suflet sa reusiti in tot ceea ce veti planui!
Eu nu reusesc sa imi organizez timpul si viata, desi nu am pe cap atatea cate ai tu. Ori nu ma pricep, ori nu sunt destul de motivata, ori pur si simplu ma las mereu dusa de valul cel mai puternic… :)))

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.