Trebuia sa fac o lista

Inițial am vrut să scriu că nu-mi plac listele, apoi mi-am amintit de lungile mele liste de cumpărături și-am zis să nu mint chiar din prima zi, așa că voi spune doar că listele mi se par utile, mai ales atunci când mintea ti-e împărțită în zeci de job-uri. Așadar am ales să fac o listă cu ce-mi doresc de la 2014 și să vedem la sfârșitul lui dacă m-a ajutat asta la ceva sau nu.

  • In primul rând vreau să terminăm 2014 sănătoși. Fără incidente majore, fără cine știe ce dureri, sănătoși zic.
  • Aș vrea ca anul acesta să creștem numărul de clienți cu 10% , numărul de tranzacții/client cu 10% și valoarea medie a tranzacțiilor tot cu 10%. Evident că pentru asta ar trebui să muncim cu cel puțin 10% mai mult, dar mizez și pe creșterea productivității, deci să vedem ce iese.
  • Nu am uitat că v-am promis un filmuleț pe lună. Rămâne doar să-l fac.
  • Vreau să scriu cel puțin 150 de articole anul acesta, iar pagina de facebook ar trebui și ea să crească, numai că-s puțin supărată pe FB și nu vreau să-i promit nimic.
  • Va fi un an greu pentru copilele mele, vor trece în clasa a IX-a. Iulia vrea să rămână la Waldorf, Sonia are în cap să meargă la alt liceu. Sper să fie bine pentru amândouă!
  • Vacanța de anul ăsta (vedeți că nu scriu că vreau vacanță, merg la sigur cu asta) va fi sigur Grecia sau Turcia, vorbim mai târziu despre ce și cum rezolvăm asta.
  • Mi-am promis că anul ăsta voi fi un pic mai acidă. Voi spune când nu-mi place ceva și nu mă voi gândi că supăr astfel pe cineva. Mai bine se supără pe moment și află un adevăr. 
  • Tot ce voi reuși anul acesta (indiferent pe ce plan) si va depăși dorințele astea de început de an, va fi considerat un plus și-l voi fi luat ca atare.

Vă doresc și vouă să vi se împlinească tot ce v-ați propus!

(Visited 88 times, 1 visits today)
Sorin Samur

LA MULTI ANI NINA ! Si….poate o sa-ti treci in lista aia sa apucam si noi sa ne vedem, macar odata pe an. Toate cele bune si lui Sorin si “piticelor” 😉

Vienela

Am trait mereu dezordonat, dupa pofta inimii, fara sa imi fac planuri, fara sa imi propun una sau alta. Poate ca ar trebui sa incep de undeva si ma gandesc ca o lista ar fi un bun inceput. Din pacate, in mintea mea sunt dorinte care se bat cap in cap cu realitatea. Degeaba le-as pune pe lista, ca tot nu as avea cum sa le fac sa se materializeze. 🙂
Stateam intr-o seara cu ochii in tavan si ma gandeam ca au fost situatii in care as fi putut fi mai acida, in care as fi putut spune oamenilor mai direct ce ma doare si ma intrebam daca nu cumva mi-ar fi fost mai bine daca as fi indraznit…

Nina

Si eu ma intreb asta uneori, numai ca de fiecare data cand imi vine s-o fac, un alt gand ma face sa renunt. Gandul imi spune: Nu-ti complica viata. 😀

Madutza77

” Decat un prieten fals ,mai bine un dusman sincer” -Penultimul punct mi se pare destul de bun…cu mentiunea ca poti fi sincera si fara sa fii acida…si nimeni nu se va supara. Dumnezeu indeplineste dorinte, dar nu ne poate da “plesca” de sus. El lucreaza prin oameni…asa ca” vorba dulce mult aduce” , nu putem stii niciodata prin cine primim ajutor… 🙂
Fie ca dorintele tale sa se implinesca! LA MULTI ANI ! 🙂

Nina

Nu ma gandeam sa fiu rea gratuit, dar voiam de exemplu sa-i spun cuiva care se straduise si asezase o masa foarte frumoasa de Craciun, cu naproane asortate si farfurii de portelan, ca a stricat totul atunci cand a pus pe masa cateva casolete de unica folosita, din plastic, cu ceva in ele. In fine, chestii din astea marunte care fac diferenta, intelegi tu.

Nina

Sa nu crezi ca esti singura. De cate ori nu mi-am bifat eu cumparaturile acasa dupa ce m-am intors… Sa ai si tu un an excelent!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.