Am trimis deja primii bani

Sunt încă sub influența zecilor de răspunsuri la solicitarea mea de ieri. Încă nu mi-am revenit din șoc, eu ceream doar 250 lei pentru a scapa un om dintr-o situatie disperata de moment. Am primit în schimb foarte multe reacții, și când spun reacții mă refer la fapte concrete. Aș putea scrie despre fiecare în parte, însă nu vreau nici să mă laud eu cu faptele lor, nici să se creadă că ei au făcut-o pentru publicitate. Important e că lumea s-a mobilizat și azi i-am trimis deja Valentinei 500 lei:

Mai am în bancă înca 150 lei pentru ea, mulțumesc Mihai, Mihaela Macovei și Alexandru Cuibari (nu va știu, și-aș fi vrut să vă cunosc măcar virtual) , iar acum câteva minute am primit un OP în valoare de 500 de lei de la Mihai Brehar, primul care a acceptat oferta lui Cristi Manafu. Și mai sunt promisiuni. Andrei s-a întâlnit deja cu ea.

Acum că problema chiriei e rezolvată pentru câteva luni, și-a meselor la fel (cantina Thema de la City Business Center îi ofera ei și fetiței câte o masă caldă pe zi timp de trei luni), sper ca Valentina să se adune (mă aștept să fie copleșită de atâta atenție zilele astea) și să-și găsească un job  mai bine plătit. Onlineii din Timișoara o vor ajuta în sensul ăsta și sper să iasa un lucru bun din toată strădania noastră.

Vă mulțumesc tuturor pentru implicare și pentru că mi-ați oferit șansa de a simți pe pielea mea cum e să ai aripi! 🙂 Vă țin la curent cu mersul lucrurilor.

Edit Later

Am hotărât împreună cu câtiva dintre cei care au donat bani pentru Valentina (îmi cer scuze că nu v-am întrebat pe toți 🙁  ) ca în fiecare lună către sfârșit, în următoarele 9 luni, să-i trimit Valentinei din banuții strânși câte 500 lei. În felul ăsta credem noi că ea poate sta linistită în ceea ce privește chiria și se poate concentra pe a-și găsi un job mai bun.  Multumesc din nou tuturor!

(Visited 142 times, 1 visits today)
Mihai

am banuit eu, e foarte ok cu posta. 10 – 20 lei pot fi foarte multi bani … cand nu-i ai.
@offtopic: arata super cantina care le-a oferit masa de pranz, foarte profi si aerisit la ei.

Monica Hategan

Sincere felicitari pentru tot ce-ai facut, draga Nina!
Si pentru omul din tine(inca o data)!
Nu m-am inselat cand am spus pe blogul meu, la inceput ca am intilnit un om frumos :)Nina Costea

Bleau

Salut Nina. Ma bucur ca s-au strans banii necesari si inca ceva pe deasupra. Sa nu uiti insa atunci cand o companie o va angaja pe Valentina sa ma anunti ca sa pun articol si banner. Felicitari inca o data pentru initiativa ta 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.