Unde se duce timpul când se duce?

Citeam zilele trecute niște posturi de pe blogul acesta de prin 2009 (era acolo ceva legat de copilul Iulia și copilul Sonia care erau atunci în clasa a III-a, a trecut ceva timp ținând cont că acum sunt într-a IX-a) și m-a izbit calendarul postărilor de atunci, nu era zi în care să nu fi scris câte ceva. Am văzut apoi calendarul posturilor din decembrie și mi-a venit să plâng. Șapte articole. Seven. Sette. Sieben. Nici în ianuarie nu stau mai bine și timpul trece. Aproape că aud ceasul ticăind.

În apărarea mea pot spune doar că sunt în atelier de la 8 dimineața până la 8,30 seara cinci zile pe săptămână ( am început deja lucrul și după amiaza cu o echipă de oameni, so…), legăturile mele cu netul se pierd încet, încet, însă nu vă imaginați că scăpați de mine definitiv, că nu va fi așa.

E drept că seara când intru în casă nu văd decât dușul și patul, dar măcar o dată la două zile apuc să mă gândesc: n-am scris nimic nici azi. Și-mi fac mustrare în gând și-mi promit că a doua zi voi fi mai harnică și voi scrie. A doua zi nici măcar mustrare nu-mi mai fac.

Cel puțin azi am scris ceva. Cum, asta nu se cheamă c-am scris?! Pffff, și-am irosit și dimineața asta. Când o fi zburat timpul? Unde s-o fi dus?

(Visited 365 times, 1 visits today)
Cristina P

Daca aflu , te anunt. Cel mai misto e cand ma uit in urma si imi aduc aminte de primele zile la firma in 2007…cand naiba si unde naiba a trecut timpul?!
Eu scriu saptamanal pe blog dar s-ar putea mai bine…

cristina

E chestie de prioritari. Am tot zis ca imi fac calendar si pun alerte sa nu uit sa scriu. Cred ca va tb sa incep. Am o groaza de scris din urma din iesiri…plus ca am o groaza de drafturi..si o noua carte inceputa (sa scriu).

Vilma

Mie chiar imi este dor de scrierile tale zilnice. Pe de alta parte inteleg perfect chestia asta cu “timpul”. Prea se duce si se tot duce….

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.