Outfit H&M by Sonia

6 piese de la H&M alese de Miss. S. Domnișoarei S îi place foarte mult să combine hainele, așa că i-am zis să facă asta pentru noi o dată pe săptămână.

outfit H&M Sonia 1 Am ales lunea ca zi de prezentare pentru alegerile ei. Prețurie produselor sunt:

Jacheta – 159 lei

Ochelari – 24,9 lei

Geanta – 159 lei

Bluza – 129 lei

Tenesi – 59.90

Jeans – 159 lei

So, copilul a ales un outfit de 690 lei, dar ținând cont de faptul că jacheta, ochelarii și geanta  nu le schimbam în fiecare zi, putem spune că-i rezonabila alegerea ei.

Personal aș mai fi adăugat un pic de culoare pe ici pe colo, dar per total mă declar mulțumita de debutul ăsta al ei.

(Visited 378 times, 1 visits today)
Cristina P

N-are gusturi rele, dar sunt cam…scumpe.
Imi place si mie H&M dar nici sa ma tai nu dau atatia bani pe outfituri! Mereu cumpar cand au reduceri asa ca mi-am luat niste rochite misto de vara la 20 lei (si inca arata demential).
Eu prefer sa iau haine cand calatoresc. Una la mana sunt un fel de suveniruri si doi la mana, sunt mai ieftine decat in Ro. Am rochite de 5-8 euro luate din Italia si sunt absolut superbe.

Nina

CAnd va aud ca spuneti ca-s scumpe, imi dau seama ca nu aveti copii adolescenti. Ei nu stiu ce-i aia scump. Nu inteleg ca banii sunt pana nu mai sunt. La ei conteaza sa le placaunlucru si sa si-l cumpere. Degeaba le explicam ca-i asa si pe dincolo, ca se castiga greu, ca avem nevoie de economii. Nimic nu tine.

Nina

E incantata sa faca asta. Acum i-a venit ideea ca i-ar mai fi pus niste bratari. I-am spus ca-i prea tarziu, ca-i publicat deja articolul. Mi-a replicat senina ca degeaba am blog daca nu stiu sa editez posturile. :))))

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.