2 octombrie – 14 ani

Au trecut 5 ani de când am scris postul ăsta și azi dimineață lucrurile la noi în casă s-au desfășurat exact la fel. Ok, n-am mai avut bomboane cu alcool, dar în loc de 2 cutii cu bomboane au fost 6. Deh, copiii mai mari, pretentii mai multe.

N-am cuvinte să descriu acum ce simt, au crescut, le iubesc din toată inima mea, le doresc să fie fericite și sănătoase și să se bucure de viață cu toată ființa lor. Pentru mine sunt încă niște copile (copilul Sonia și copilul Iulia) și probabil așa vor fi mereu.

La mulți ani Iulia și Sonia!

(Visited 56 times, 1 visits today)
Cristina

La multi ani,dragele noastre!!!Sa fiti sanatoase,sa aveti o viata plina de bucurii si sa nu uitati ca va iubim la maxim!!!O zi minunata va dorim!!

Madutza77

Sa-ti traiasca fetele, mamico ! :)Astazi esti dublu fericita! 🙂 Sa va bucurati de ele, sa fie sanatoase si fericite ! Dumnezeu sa le ocrotesca si sa le vegheze pe drumul lor! Mult succes in toate examenele vietii ! 🙂 La multi ani, fetelor !

Vienela

Multi ani traiasca,
Multi ani traiasca,
LA MULTI ANI!!!
Sa fiti sanatoase si fericite, fete frumoase! Sa va faceti parintii mandri si fericiti, pentru ca merita! Multi pupici!

cristinatwins

La multi ani!!!!!!!!!!!! Parca ieri te vizitam la maternitate si iti mancam bananele primite de la musafiri!
Gata vine buletinul, sa fie sanatoase si vorbarete si succes in ce isi doresc!

Sorin

LA MULTI ANI ! M-ai cam lăsat fără cuvinte de cat de frumos ai scris, asa, din suflet. De fapt e și firesc sa fie asa. Sa te bucuri de ele și sa creșteți și voi odată cu ele. Să-ți trăiască sănătoase și pline de surprize care mai de care mai plăcute !

Nina

Va multumesc tuturor pentru urari! A fost ieri o zi nebuna, nebuna, la sfarsitul careia toata lumea s-a declarat multumita. Acum urmeaza partea mai grea, dar pentru ele extrem de interesanta, mergem sa facem buletine. 😀

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.