Daca e martie femeile sunt privilegiate

Vă spuneam acum vreo două săptămâni  că la Băneasa Shopping City toată luna martie femeile sunt celebrate. După ce atunci am avut parte de ședinte de manichiură, machiaj si styling, marți am fost din nou acolo, de data asta pentru a afla mai multe despre sport, îmbrăcăminte, decorarea locuinței și nu în ultimul rând, să învățăm să facem sushi de la specialiștii de la Sushi.

În primul rând, Diana Oprea m-a convins că trebuie să merg la sală. Cum sunt o leneșă, dar stau bine cu concentrarea, mă gândesc să merg la pilates. Important e să facem mișcare, să ne lucrăm toate grupele de muschi, să nu ajungem să ne simțim ruginite. Norocul meu este că s-a deschis aproape de mine o sală de sport unde se face și pilates, așa că am să trec zilele astea pe acolo să văd ce și cum. Cireașa de pe tort au fost cele câteva ținute de a Intersport alese de Diana pentru orele noastre de mișcare.

intersport 2

intersport 1

Am mers apoi la Simona, cel mai de lux magazin în care am intrat eu în viața mea, și țineți cont că am fost în câteva orașe mari din Europa pe celebrele lor bulevarde. Am rămas la propriu cu gura căscată la tot ce era acolo, până și cea mai banală scrumieră din magazin mi se părea de-a dreptul somptuoasă. Ca să nu mai spun de masa special aranjată pentru a ne uimi pe noi, de parcă n-am fi fost complet fascinate încă de la intrarea în magazin.

Am făcut și câteva fotografii acolo, vă las si pe voi să vă minunați:

simona 1 simona 2 simona 3 simona 4După ce am aflat cum stă treaba cu aranjatul mesei, am mers în locul de care eu m-am îndrăgostit iremediabil, si anume, magazinul Sport Couture. N-aș fi ghicit că s-au inventat deja pantalonii cu push-up. Au niște cusături inteligente și o croială inovatoare. Uite:

sport couture 4

Bine, nu asta m-a făcut pe mine să-mi placă foarte mult magazinul, ci majoritatea lucrurilor de acolo, genti, pantofi, pulovere, rochii, etc. care-s altfel decât tot ce vedem de obicei în magazine.

sport couture 3

sport couture 2 - Copy

sport couture 1 - CopyDar seara era departe de a se fi terminat. A urmat o adevărată lecție de făcut sushi. Vă spun, au oamenii ăia de la restaurantul Sushi ko  niște mâini… Așa frumos le iese totul încât am zis că-i musai să încerc și eu. Mă gândesc deja să fac zilele astea, dar până atunci vă arăt câteva poze cu ce au făcut ei:

sushi1 sushi2 sushi3 sushi4 sushi5 sushi6

După care le-am mâncat. Delicioase!

În concluzie am avut o seară de marți foarte frumoasă, cu fete drăguțe, sfaturi neprețuite și gazde mai mult decât prietenoase. Băneasa Shopping City îmi place din ce în ce mai mult! 😉

P.S. După sushi urma să mergem la film. Eu am plecat, dar fetele cred că și-au încheiat seara vizionând Oz the Great and Powerful.

 

(Visited 125 times, 1 visits today)
Iuliana

Răsfățatelor! 🙂
Noi astea din provincie nu prea avem parte de răsfăţuri din astea. Bine faci că scrii despre ele, măcar aşa să mai aflam una-alta. Pilates vreau şi eu, poate reîncep. Am făcut acum câţiva ani şi mi-a plăcut foarte tare.

Madutza77

Chiar ca sunteti rasfatate! 🙂 De vis magazinul Simona!!! Sushi nu am mancat niciodata , dar poate ne inveti si pe noi sa il preparam in casa. A! buna ideea ,ca te-ai hotarat sa te duci la sala ,sa faci miscare. Ma gandeam si eu zilele acestea ,sa ma duc la Zumba, ca s-a deschis aproape de noi , o sala. 🙂

Vilma

Imi place si mie Baneasa. Oamenii acolo sunt parca mai frumosi, mai veseli, mai cu zambetul pe buze. Poate ca nu au atatea griji. Si ma bucur ca ai putere sa iesi si sa te bucuri de timp petrecut cu fetele. Si multumim pentru poze!!!!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.