Cu iPad-ul în poșetă – I

Cea mai râvnită fată din blogosferă cartier fusese de acord să iasă cu Costin. Era atât de emoționat încât aproape că-și dorea să n-o fi invitat pe tipă. Ce i-a trebuit lui să se lege la cap cu cea mai tare? Normal ar fi fost să n-aibă așa mari pretenții, că el nu-i cine știe ce baiat de bani gata, și fetele astea se țin aproape cu cheltuială multă, știa el. Pentru început  nici n-o invitase în club, ci alese s-o plimbe pe fată câteva ore prin parc, să-i arate  rațele și broaștele țestoase de pe lac, să asculte greierii pe înserat și să înțeleagă și el de ce toți băieții o doreau pe ea, ca doar frumoase mai erau primprejur.

Lui nici măcar nu i se aprinserseră călcâiele după domnișoară , era doar curios. Atunci de ce naiba era așa emoționat? De unde gheara asta care-l strângea de suflet? Apoi a înțeles: dacă nu s-ar fi ridicat la standardele fetei, cariera lui de Don Juan al blogosferei cartierului s-ar fi incheiat brusc aici.

Așadar, trebuia să ia măsuri:

Mai întâi s-a întâlnit cu Cristi, de la care a împrumutat o cămașă albă Ralph Lauren cu caluț și călăreț în piept, pe care are de gând s-o asorteze la bermudele lui cu multe buzunare luate din Piața Delfinului.  Trebuia să le poarte pe astea neapărat, pentru că unul dintre buzunare are exact dimensiunea necesară pentru piesa de rezistență a serii și anume un iPad 2 de  64Gb de la Apple, pe care l-a câștigat la un concurs din blogosferă.

Ăștia de la bloc habar n-au că el e blogger, dar vor afla ei într-o zi de la televizor. Se miră ca proștii când îl vede că schimbă telefoanele ca pe șosete, nu știu că nu-s ale lui, le primește doar în teste câteva săptămâni și apoi e nevoit să le restituie. Dar el e mulțumit, așa poate să stea de vorbă de la egal la egal cu băieții prin cuburi, când schimbă impresii despre cele mai tari gadget-uri. 😀

Era acum tare mândru de iPad-ul lui, mai ales că știa el de pe quickmobile.ro ( pe unde bântuia mai mult decât era necesar și de unde a pornit de fapt toată povestea, aceasta fiind parte dintr-o ispravă 2.0 pentru quickmobile.ro) că asta e cea mai râvnită tabletă, iar el nu și-ar fi permis-o decât poate la varianta iPad 222, dar nu despre asta vorbim acum, ci despre cât de mult o va impresiona el pe Raluca (v-am spus ca așa o cheamă pe fată?) cu iPad-ul cel nou.

Urmează să ajungă tot azi, înainte de întâlnire, și pe la Vali, acesta îi promisese că face schimb cu el de telefoane pentru întalnirea aceasta. Din păcate Costin zilele astea nu avea nimic în teste și ar fi fost nevoit să se prezinte în fața fetei cu vechiul lui Nokia N72,care-și făcea treaba încă excelent, dar care categoric nu s-ar fi pretat pentru a impresiona așa o fată.

Vali era un prieten bun pe care și-l făcuse de când avea blogul. Se înțelegeau foarte bine și fusese chiar ideea lui faza cu schimbul de telefoane pentru a o impresiona pe gagică.  Vă spun, faptul că Raluca acceptase să iasă cu unul din ei, era de scris la gazetă și băieții nu aveau de gând să scape vrabia din mână cu una cu două.  Noul  HTC Z710E SENSATION BLACK al lui Vali ar fi făcut să rămână cu gura căscată și, eventual,  fusta ridicată orice fătuca de prin Balta Albă. Bine, Raluca era din Titan, dar nu cred că astea din Titan pot fi insensibile la așa ceva.

Când, în cele din urmă,  s-a văzut Costin îmbrăcat gigea, cu iPad-ul în buzunar, cu bretonul frumos aranjat ( îl ajutase sora’sa cu freza, că până și ea își dorea  să-i vină cineva de hac fițoasei Raluca, plus că avea promis o saptămână întreagă iPad-ul) și ținând șmecherește HTC-ul în mână, a pornit hotărât spre casa fetei. Da, se hotărâse să facă totul ca la carte și să ia fata de acasă, chiar cu riscul de a da ochii cu tac’su un cunoscut pugilist la noi prin anii 80.

Citește continuarea aici

(Visited 125 times, 1 visits today)
nina

@unmihai- in sfarsit cineva a citit toata partea asta de poveste. 😀
@Piticu21- zici sa nu scriu? Pai de la cine crezi ca a luat Costin camasa? Mwhahahahahahaha

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.