Scurte de miercuri

Pentru că suntem în mare viteză cu niște comenzi în atelier și e nevoie ca eu să gândesc muncesc cot la cot cu ceilalți, ba, dacă mă întrebați pe mine, eu fac treaba cea mai grea, n-am avut timp de blog așa cum ar merita el, dar mă revanșez mâine-poimâine cu sfârșitul întâlnirii dintre Costin și Raluca și cu ceva povestioare haioase (știu, asta-i doar impresia mea) din parc. Apropo de asta, aplicatia aia pentru android care cică îndepărtează țânțarii cred ca are un bug grav că pe ăștia din parcul Pantelimon îi atrage în draci.

Până reușesc eu să scap din atelier, vă las să-mi admirați bicicleta (e tot aia veche, doar ca are straie noi de care eu îs foarte mândră și fundul meu foarte multumit). 🙂

(Visited 38 times, 1 visits today)
anatati

Poţi să-mi spui, te rog, de unde ai cumpărat şiţul şi mânerele de la ghidon? Ieri mi-am cumpărat bicicletă:D

nina

@anatati- le-am cumparat acum un an dupa skirtbike de la un magazin de biciclete de pe la Baba Novac, habar nu am cum ii spune, baietii erau atunci prezenti online, dar acum nu reusesc sa-i mai gasesc iar numele l-am uitat. Au fost ei sponsori la skirtbike si-au oferit acolo o sa exact ca asta pe care eu n-am castigat-o, dar de care m-am îndrgostit. Am cautat apoi pe net si i-am gasit, dar acum am imbatranit si nu mai reusesc sa dau de ei.
PS Mi-am luat si eu bicicleta nouă sâmbătă. City bike de data asta. Is complet topită după ea. S-o stăpânești și tu sănătoasă pe-a ta și să faci drumuri multe cu ea.

anatati

Şi eu tot City bike, un vis 🙂
S-o foloseşti sănătoasă. Povesteşte-ne de unde şi cum arată, poze etc …:D

Eu merg zilnic plimbări mai lungi sau mai scurte până-mi intru “în mână” ca să pot merge cu ea la serviciu apoi.

nina

@anatati- sa-mi fac un pic de timp si se rezolvă. 🙂
Tu te vei obisnui repede cu bicicleta si vei merge cu ea la job vara asta din plin. 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.