Women on web 2011

Am vrut să scriu ieri despre cum a fost la Women on web 2011, să vă spun impresii la cald, dar uitandu-mă pe notițele luate în timpul prezentărilor, am zis că vă pot da, de fapt, impresii la fierbinte, publicaând pur și simplu paginile pe care mă uitam. Sper să înțelegeți ceva, dacă nu, sunt aici și vă pot lămuri. 😀


Ca de fiecare dată, Evensys cu sprijinul Danone și cu maxima implicare a lui Cristi Manafu ne-a oferit la wow 2011 5 ore inspiraționale, în care am ascultat oameni frumoși spunandu-și poveștile de viață împletite armonios cu dragostea de job în online.

(Visited 63 times, 1 visits today)
Copila blonda

A cazut si si-a rupt gatul? :))
Si eu nu am mai inteles de ce Cori Gramescu s-a laudat cu faptul ca n-a cumparat strop de publicitate la viata ei.
Poate ar fi trebuit. Publicitatea nu a mancat pe nimeni, ba pe bloguri si site-uri poate chiar fi de folos. Dar na, parerea ei… Doar ca mie nu-mi place acest PR atat de tupeist.

nina

@Copila blonda- poate a vrut sa spuna ca pana acum n-a avut nevoie, daca sala pe care o are, e plina de dimineata pana seara, degeaba isi facea reclama ca nu mai avea unde sa bage cursantii. daca-si mai ia o sala, atunci probabil va avea nevoie de publicitate si sigur nu se va duce la televizor. 🙂
@phidas- asta nu-i talent, daca vrei iti spun cativa oameni talentati.:) multumesc, oricum!

Monica Hategan

Foarte tare! … note-book-ul tau aici cu notitele astea frumoase, floricele, desene….and so on, de la WOW.
Si, da, ti-am zis ….la melodia fundal a discursului tinut de Cristina Bazavan era cat pe ce plang. Ai auzit si tu melodia…ce te ducea cu gandul la delicat, sensibil, blajin si la …neputinta/nereusita unui moment sau a unei etape din viata.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.