O săptămână plină și frumoasă

A început cum nu se putea mai bine: cu o zi liberă. 🙂

Urmează o marți (adică azi) și o miercuri (adică mâine) mai ușurele, în care sper să am timp să-mi limpezesc gândurile, să-mi plătesc facturile și să stau de vorbă cu voi.

Joi au fetele două serbari la școală, una de sfârșit de an, cu o piesă de teatru șii alta în limba germană din câte am înțeles (nu prea înțeleg eu germana) tot cu o piesă teatru. Va fi nebunie și frumos, eu abia aștept, ele nu mai au răbdare, m-au pus să le calc deja rochițele ca să le poată admira mai multe zile. 😀

Vineri e o zi importantă pentru femeile din online, așa cum probabil ați văzut și în anunțul din dreapta,  mergem la women on web, eveniment aflat deja la cea  de-a doua ediție. De data asta va fi și mai interesant, căci deja avem experiență. Dacă mă întrebați pe  mine, cred că este esențial pentru o fată/femeie aflată la început de drum în lumea asta mare și plină de hățișuri și bărbați să ia parte sau să urmărească transmisia unui astfel de eveniment. Să afle de la prima mână cam cum e cu succesul ăsta din online și câtă muncă se află în spatele oricărei reușite. Ne vor vorbi femei care au reușit, care au experiență, ne vor spune cum au făcut ele, de ce s-au lovit, cat de greu le-a fost să ajungă acolo unde sunt acum și, de ce nu, sperăm să  ne dezvăluie și ce vor face  în continuare.  Sincer vă spun că urmărirea unei astfel de conferințe echivalează cu citirea câtorva cărți bune din domeniu. Iar faptul că poți întâlni acolo, în offline, fetele cu care te vezi zilnic pe blog/twitter sau facebook este, cum ar spune mastercard, de neprețuit.

Da, exact cum v-ați imaginat, va fi o sală plină de fete, care mai de care mai cochetă, mai frumoasă, mai șugubeață sau mai serioasă. Abia aștept! Îi puteți vedea aici pe cei (da cei, că-s și doi domni printre vorbitori)  care ne vor împărtăși din experineța lor. Dacă nu aveți încă o invitație pentru eveniment (din păcate nicio sală din lume nu poate găzdui toate femeile din online-ul nostru), puteți urmări transmisia conferinței în direct pe radio lynx, vineri de la 14,00.

Iar după vineri urmează wekendul. Hai că-i tare aproape de data asta! 🙂

(Visited 58 times, 1 visits today)
nina

@iYli- tot un teanc mare a fost si la mine dimineata, dar acum le-am terminat. Tre’ sa ne concentram pe partea frumoasa a lucrurilor. 🙂

cafea_amara

Pacat! A fost un concert de nota 10 +. Ca de fiecare data Scorpionii au fost la inaltime.
Me happy pentru restul anului! Asta daca nu ii mai prind o tura si la ei acasa.:)

Anka

O saptamana frumoasa iti doresc!
Nu pot veni la WoW caci noi abia vineri avem una din serbarile de sfarsit de an (cealalta e azi). Incerc sa urmaresc live macar o parte din conferinta, cat apuc pana la serbare. Si sunt sigura ca o sa ne impartasesti impresii… nu?!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.