Azi blogosphera are toane

Uite că a venit și vremea asta. Nu la norii de afară ma refer, ci la vremea în care se bat reporterii să-mi smulga un interviu. Not. Glumesc evident, mai sunt vreo 6 luni pana atunci. Hahahaha.

Hai bre că nu vă păcalesc, uite deja a apărut în blogospheră un interviu cu doamna toane, aici de față:

1. De ce un blog cu toane? Ce te-a făcut să spui: „Da! Voi ţine un blog!”? Ce înseamnă el pentru tine, acum, după 3 ani?

 Am ales “toane” pentru că face parte cumva din firea şi din numele meu. În buletin sunt şi Antoaneta, aşa că, lucrurile s-au potrivit perfect. În plus, e un cuvânt uşor de reţinut.

Cu scrisul pe blog a fost lin de tot. În ziua în care am aflat că pot avea propriul meu loc în lumea asta mare a online-ului, am făcut-o. A început firesc cu un „hello word” şi multe emoţii, iar cea mai mare satisfactie am avut-o atunci când, după câteva zile, la un articol a comentat cineva necunoscut. Am fost foarte încântată că am strârnit o reacţie unui cititor care nu mă ştie decât de pe blog… Acum e altceva. Acum ştiu că…

Luați de citiți continuarea și nu fiți prea aspri cu mine. 😀

(Visited 51 times, 1 visits today)
nina

@Mona- si eu va multumesc!
Chiar daca n-o sa fie prea mult soare in weekend, al meu va fi foarte frumos pentru ca plec la Braaailaaa. 🙂

MMA

Felicitari Nina pentru cei 3 ani de existenta (ma refer la blog) si multi, multi inainte, ca noi ne-am obisnuit si ne place sa te citim, chiar daca nu comentam. Am citit si interviul, mi-a placut. Drum bun la Braila.

nina

@LiaLia- cine merita, merita! 🙂 Si eu te pup. 🙂
@MMA- Multumesc mult!
Aha, voi stati ascunsi si e nevoie de cate un eveniment din asta ca sa va conving sa comentati, ha?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.