Scurte de luni

Nu-ș cum naiba astea scurte pică numai lunea. Poate pentru că în această minunată zi de început de săptămână nici iarba nu crește, nici leoaica nu vânează. Ia să vedem:

  • În weekend am fost la țară, la parinți,  de unde am venit cu nici mai mult nici mai puțin de 270 ouă. Da frate, în fiecare zi ia mama din cuibar câte 45 de ouă.
  • Azi sper să-mi primesc cărțile pe care le-am comandat online săptămâna trecută. De mult n-am mai așteptat cu așa bucurie un pachet cu carți. Nu vă spun încă de ce. 😀
  • Nu mă mai ințeleg cu copilul Sonia care face zilnic baie în cadă. Oricât aș încerca eu s-o îndrept spre duș, ea are argumentul suprem: Mami, în curând n-am să mai încap în cadă și atunci îmi va părea rău că n-am folosit-o când eram mică. WTF
  • A venit primavara.
  • Îmi trebuie neapărat un pat și-o saltea nouă, pe alea vechi le-am rupt. Nu întrebați.
  • Azi sau mâine va trebui să merg din nou la AF. Sper să reușesc de data asta. Tineți-mi pumnii! N-aș vrea să mă las doborâtă de sistem. 🙁
  • Se simte în jur apropierea sărbătorilor de Paște, care-mi sunt foarte, foarte dragi. Evident, dacă nu ținem seama de aglomerația din magazine, pe care sper să o sar cu măiestrie anul ăsta.
  • Au înflorit copacii chiar și în București. Când mă gândesc că peste câțiva ani îmi va înflori magnolia din curte, parcă nu-mi mai pare așa rău că anii aia se vor adăuga la vârsta mea.
  • Vă doresc tuturor o săptămână excelentă!
(Visited 319 times, 1 visits today)
anca

mie mi-a luat vreo 5 minute sa trec de fraza cu “270 oua”…iti dai seama cate poti face cu 270 oua?! :))
copilul tau Sonia este prea tare …are argumente serioase si siropos de geniale :)Si in fond, are dreptate 😛
Sa ai o saptamana usoara!

Copilu

Eu nu am 200 de ouă în toată curtea, 😀 45 pe zi? Înseamnă că are peste 60 de găini 😀
Cât despre saltea… 😀
Şi ţie o săptămână frumoasă 😛

căpcă1

Doamne, fata…tu te-auzi ?! 270 de oua ???!!!
poi, stii tu cat colesterol zace acolosha ? si mai zici ca esti parinte responsabil !!!
ufff, bine ca citii, da-mi ouale alea sa te salvez…si ramai si datoare, da ?! 😀

PS acuma, sincer, te-ai gandit sa faci o ferma avicola ? baza de inceput, o ai! iti imprumut eu clocitoarea si gata, te-ai scos cu o noua afacere !!! cand iesi pe profit, imi dai partea mea…clocitoarea e a mea, n-ai uitat, nu ?

nina

@copilu- are100 de gaini cu tot cu cocosi. Nu stiu exact cati si cate. 🙂

@Capca1- hahaha, nu esti pe treaba ta. Nu-mi trebe bre clocitoare ca are asta batrana doua. 🙂

Moga Florin

Scuze, acum am văzut 😀 100 de găini :D:D:D Eu aveam când eram mic la ţară o găină care făcea ou în fiecare zi, sunt mai rare cazurile. Îţi dai seama, 100 de ouă pe zi? :))

nina

@Florin – are 100 de gaini cu tot cu cocosi. Sa fie vreo 70 de gaini, dar unele nu se oua in fiecare zi, asa ca ia cam 40-45 oua pe zi. Si da, am sa impart la toata lumea cate un ou colorat. 🙂

MMA

Mie imi este dor sa maninc ochiuri facute din oua adevarate de tara. Si de asemenea imi este dor de urzici, o sa rizi dar asta e. Nu am mai mincat din 2009 de cind am fost in tara. Unde stau eu nu se gasesc. O saptamina frumoasa.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.