Geanta

LiaLia si mazgalica m-au somat să răstorn geanta şi aseara am facut-o:

Ai zice că uitându-te cu atenţie la poză (vă rog să ignoraţi păturica înstelată, nu are legatură cu ciocolata cu rom :D), ai regăsi tot ce are în geantă o femeie cu toane. Ei bine, nimic mai fals.

Geanta aceasta veche (de un an şi ceva) este descusută în colţul unuia dintre buzunare. Pe dinăuntru. Prin gaura cu pricina mi-au diparut în neantul căptuşelii de-a lungul timpului mai întai un luciu de buze, apoi nişte agrafe şi încet, încet s-a ajuns la dispariţii valoroase, gen memory stick-uri şi SD carduri. Nimic din toate astea nu m-a putut convinge că e cazul să-mi recuperez cumva pierderile şi să cos gaura. Nimic. E încă acolo şi ţine captive, printre altele, sute de poze.

În afară de asta, lipsesc din poză cheile şi telefonul, pentru că eram acasă şi cheia are locul ei, la fel şi mobilul. Dacă stau să mă gândesc şi mai bine, eu am în geantă în 90% din cazuri şi aparatul foto, cel care m-a ajutat la poza asta şi care din motive lesne de înţeles nu apare. 😀

So, aceasta este pe scurt povestea genţii mele. Acum v-aţi aştepta să dau leapşa mai departe şi să vă grăbiţi şi voi să răsturnaţi “Cutia Pandorei”… Nu. Această leapşă nu ai voie să o iei de la mine. Cazurile grave, care nu-şi găsesc rezolvarea în altă parte, sunt rugate să-mi adreseze în scris o cerere şi atunci, poate-poate se aprobă. Glumesc!

Cerereeee am spus!

(Visited 40 times, 1 visits today)
viatanomada

oho,arata bine continutul,la mine gasesti chiar si un set de surubelnite compacte pt reparat rolele,bicicletele sau skate-ul copiilor,incarcatorul de telefon si multe altele pe care nu le pot enumera asa in public.

Ioana

mai doamna mai, zau asa! alta paturica nu gaseai-stiai doar ca intru pe blogul matale si ca am ramas inca sub socul reclamei cu pricina. Cit despre gaura, las-o mama asa, cind ti-o cere Iulica sau Sonia ceva la nunta (a lor binenteles)sa ai unde cauta ceva vechi…

nina

@viatanomada- buna asta cu surubelnitele, asa ceva chiar n-am avut, dar e bine de stiut ca se poate. 😀

@maria- ei, ce-o sa fie?

@ Ioana- hahaha, ceva vechi, o sa le dau un stick si-o sa le zic ca-i ceva breloc, nu foloseste la nimic, pt. ca sper ca pana atunci sa nu se mai foloseasca. 😀

Isolda

Ha ha

Obisnuiesc sa spun ca din geanta mea doar eu lipsesc in rest….gasesti ce vrei si ce nu vrei . Sufar de un soi de paranoia si ma gandesc constant ca-i mai bine sa-mi prisoseasca decat sa-mi lipseasca .
Si iata cum car intotdeauna dupa mine o geanta XXL in care poti gasi de la aspirine , tampoane , plasturi, balsam de buze, pixuri etc pana la elastice de par , servetele si brichete .

Nu vrei sa stii cum procedez cand calatoresc. Sunt de-a dreptul un melc care-si duce cu mandrie casa-n spinare :))

Carmen

Subscriu la geanta cat mai mare, total de acord cu ceea ce s-a scris (si eu car precum asinul in fiecare zi). Ma apuca din cand in cand (cand ma doare umarul) sa fac o selectie mai stricta, nu reusesc niciodata decat sa elimin vreo 2 pixuri si sa mai tai din folia medicamentelor consumate(total 100g). Stau si ma intreb cand le vad pe unele doamne sau domnisoare cum reusesc sa fie multumite cu niste posete minuscule. Sincer am incercat de prea multe ori nu pot. Nina……………gaura!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.