Diverse

Anul trecut pe 5 octombie profesorii făceau grevă. Şi era ziua educaţiei.  Anul acesta istoria se repetă, numai că situaţia e mult mai maro. Se ştie că atunci când vrei să zgâlţâi din temelii o societate şi intenţia ta e ca treaba asta să aibă repercusiuni pe termen lung, încerci să-i dezorganizezi economia, sănătatea şi învăţământul. Vi se pare că ştiţi un loc unde se întâmplă asta? Mda… şi mie.

E aşa frumos afară că nici nu vreau să mă enervez. Da, ştiu că plouă, dar mie îmi place ploaia. Îmi place şi să mă plimb prin ploaie uneori, ceea ce voi face şi azi, întrucât trebuie să ajung undeva şi mi-e lene să vad care-s străzile închise din cauza mitingului, aşa că o voi lua frumos la picior prin oraş. Fără umbrelă.

Azi am de cumpărat Legendele Olimpului. Îmi amintesc de vârsta la care le-am citit prima dată. 10 ani. Mi-au plăcut foarte mult şi pentru că aveam mintea odihnită am ţinut minte toţi zeii. Când le-am reluat, pe la vreo 13 ani, mi-am făcut arborele genealogic al zeitătilor, ca să-i reţin cu tot cu legăturile de rudenie. 😀 Acum a venit rândul fetelor să le citească.

Vorba lui zoso: eu sunt ok, voi sunteţi bine?

(Visited 38 times, 1 visits today)
maria

Stii mama azi imi zicea ca nu se face scoala dar eu am ore la facultate:D. Inca se mai citeste Legendele Olimpului?nu de alta dar mie mi-au placut la nebunie.
in rest sunt bine.fetele ce iti fac?

nina

Nu numai ca se citesc dar se si studiaza in scoala legendele astea. 😀
Fetele se bucura de o zi libera in care trebuie sa citeasca despre Zeus. 😀

Mihai

trebuie sa le citeasca integral ???
am descoperit ca acum este moda cu “versiuni prescurtate” si ma gandesc cum ar suna o asemenea “versiune” din Morometii, Fratii Jderi sau O Scrisoare Pierduta.
😀

viatanomada

“La multi ani!” pentru fete(scuze de intarziere);frumoase Legendele,sigur le vor citi cu placere;frumoasa tema nou aleasa;in rest si noi tot OK numai ca fiu-meu de exemplu face o singura ora(istoria)de la 16 la 17,deh.

Carmen

Bine suntem atat cat se poate spune in “situatia mult mai maro”. Legendele Olimpului- hai ca am devenit nostalgica, ce vremuri. Apropo fetelor le place sa citeasca? Eu a trebuit sa aplic o mica smecherie care din fericire a functionat.

nina

@Viatanomada- multumesc oentru urari! Adica ii cheama la scoala pentru o ora de la 16 la 17? Bun asa. 🙂

@Carmen- le place dar nu pot sa spun ca-s soareci de biblioteca. Ce smecherie ai folosit? Vreau sa aflu…

Carmen

Nina, daca fetele citesc inseamna ca sunt pe drumul ce bun, mai bine nu-ti spun (poate citesc si ele), fata mea nu avea tragere sa zicem cam deloc, dupa……… (eu cred ca deja intuiesti …. e per pagina) 3 carti citite asa, am inceput sa-i dau bani sa-si cumpere carti!!!

nina

@Carmen- hahahah, vai ce te-a dus capul sa faci. E chiar smecherie, mai ales daca prinde gustul si apoi ii spui ca nu mai poti sustine treaba asta. 😀

Isolda

Tu esti Ok si ma foarte bucur pt tine !!! Io-s intr-o situatie maro-maro si incerc sa fiu desteapta( deh , nu prea-mi iese da’ io insist ) si sa-mi amintesc de-o vorba de duh de-a lu’ M. Preda ” Daca n-ar exista fericirea altora nu ne-ar pasa de nefericirea noastra !”

Deh, pe vremea Legendelor lu’ Olimpu’ noi eram mai fericiti nu neaparat pt ca eram copii , pt ca erau si destui adulti, zic , ci pt ca nu prea aveam termen de comparatie . Fericirea avea cam aceeasi culoare si acelasi gust pt toata lumea . Lucru la care n-as prea vrea sa revin dar totusi ………astept sa ies din maro si sa asced spre ceva mai….verde .

weigela

Spre rusinea mea nu am citit Legendele Olimpului. La tara din pacate prioritatile erau altele. Aveam timp doar sa ne facem temele.Incerc sa recuperez acum cat pot. E foarte frumos ca fetelor tale le place sa citeasca.

LiaLia

Minunate Legendele Olimpului, bine că nu a apărut filmul :))) Pe mine la meditații (că am dat și la română, până la clasa a 8-a) mă întrebau copiii dacă nu există și filmul Baltagul sau ce mai aveau ei de citit. Și eu sunt ok, mâine (de fapt, e deja azi) mă duc să-mi iau biletele. Doar dus …

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.