O dimineață ploioasă…la Bookfest

O dimineață ploioasă nu poate începe decât așa:

Mancăm un croissant cu miere, bem o cafea și plecăm către Bookfest. Sper să-mi iau câteva cărți bune, pentru că de vreo lună trenez cu trei cărți pe noptieră, și nu m-a prins niciuna. Mi-am propus acum ceva timp să nu-mi bat capul cu cărți care nu-mi plac din prima, dar nu știu de ce nu mă țin de chestia asta.

Am o listă cu vreo 5 cărți pe care vreau să mi le iau azi, sper să le găsesc și să vi le arăt după amiaza. Uite, e gata dupa-amiaza:

Azi fetele se duc la majoratul (Dumnezeule, au ajus să meargă la majorate, chiar, și ele fac 18 ani anul ăsta!!!) unei prietene, undeva într-un club din Centrul Vechi, iar eu cu Sorin vom face noapte albă așteptând telefonul lor în care să ne spună: ”mami, tati, petrecerea s-a terminat, relaxați-vă”. Bine că o să am ce citi la noapte.

Ploaia asta pe care voi o urâți, mie îmi place. Îmi crește trandafirii de pe terasă (ploaia, zic) și-mi dă senzația că mă pot odihni oricât pentru că nu pierd nicio distracție de pe-afară. Poate totuși ajung și la sala după amiază. Poate!

Mâine va fi frumos! Mi-a spus mie cineva. Așa că weekendul ăsta e cum nu se poate mai bun!

(Visited 258 times, 1 visits today)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.