Voi ce faceți cu părul de pe față?

Am ieșit ieri pentru câteva ore din bula în care trăiesc de-o vreme și am aflat brutal că există fete/femei care aproape în fiecare dimineață își epilează părul de pe față. Recunosc, am rămas uimită, ca să descriu rezonabil felul în care fața mi-a rămas imobilă vreme de câteva momente. Eu abia dacă am timp să mă spăl pe față și să-i arunc ceva machiaj dimineața, cu ochii pe jumătate închiși. Ce m-aș fi făcut dacă era nevoie să mă și epilez dimineața? Pe față?! Nu vreau să știu, dar sigur există proceduri cosmetice/medicale/naturiste care te ajută să scapi de chestia asta.

femeia-cu-mustataFata despre care vorbesc, după ce ani de zile a arătat impecabil în fața noastră în fiecare zi, dar numai ea știe cu ce efort și chin, pentru sfârșitul acesta de an și-a făcut programare la un salon și speră ca în urma câtorva ședințe cu aparate IPL (impulsuri cu lumină pulsatorie) să nu mai fie nevoie să-și smulgă fir cu fir părul din mustață în fiecare zi. Pe bune, cum să-ți începi zilele făcând o chestie de genul ăsta?! Mi se pare inuman.

Culmea e că zilele trecute, înainte de a afla de problema prietenei mele,am văzut la Philips (da, frate, stau mai mult pe site-ul lor decât în sufrageria mea) aparatele acestea ce pot fi procurate pentru acasă (ok, nu-i nevoie să le iei pe toate, e suficient unul, ba chiar îl poți șerui cu o prietenă la nevoie). Din ce am înțeles citind review-urile de pe site, aparatele IPL Lumea  sunt foarte bune, singurul impediment ar fi faptul că te costă cam cât un telefon de generație 2, dar dacă ai probleme cu părul crescut prin diverse locuri, practic faci o investiție. Pentru tine. Și nimeni nu-i mai important ca tine, femeie!

Ce vreau să spun despre investițiile de tipul acesta făcând o paralelă… Când am cumpăratul scaunul pentru masaj (o să vă povestesc de el, promit, suntem încă în faza de probat, încercat și iar probat și nu știu dacă am zis probat diverse programe) care ce să spun, a fost ceva bănuți, am întâlnit acolo în magazin o doamnă ce venise să-și ia un accesoriu pentru scaun și care ne-a povestit că a fost nevoită să facă în urmă cu doi ani masaj de recuperare la o clinică, unde plătea 300 lei/pentru 10 sedințe de masaj de o oră în scaun. Deci 300 lei la două săptămâni. După care a făcut un calcul,  și-a cumpărat ea un scaun de masaj identic cu cele din clinică. Muuult mai ieftin a ieșit pe termen lung.  Adică nu chiar așa de lung, că în 6 luni și-a recuperat investiția. Ca să nu mai spun de timpul câștigat.

Una peste alta sunt foarte curioasă ce rezultate va avea tratamentul pentru prietena mea și ce va hotărî ea să facă în continuare, eu sunt mulțumită că datorită ei am aflat despre tot felul de tratamente care există și care ne sunt cumva atât de la îndemână, încât ni le putem lua acasă.

sursa foto

(Visited 700 times, 1 visits today)
Anca

Din cate am inteles eu, procedura de epilare faciala cu IPL-ul este putin mai delicata si nu este chiar recomandata a fi facuta acasa.

Pentru alte parti ale corpului, clar merita investit intr-o astfel de jucarie!

Nina

Din experienta nu stiu sa-ti raspund, probabil ca asa e, poate ca ai nevoie acasa de un ajutor care se pricepe, că nu stiu cum te-ai putea face singura pe față (poate in oglinda?).

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.