10 zile până la Crăciun

vine-craciunulUnde s-a dus anul ăsta, nu mă întrebați pe mine. Eu am fost prea ocupată să trăiesc, ca să mai fiu atentă la altceva. Bine, am observat cine a câștigat alegerile și am decis să mă implic mai mult în acești următori  ani. Am niște ghidaje în minte, niște modele de urmat, rămâne să nu-mi pierd încrederea și să fiu consecventă. Mi-a plăcut mult de prietenii mei observatori și promit că data viitoare voi fi și eu acolo. Cel puțin!

Revenind acum la viața noastră umilă de muncitori și plătitori de taxe, nici n-am avut timp să împodobim bradul. Dar îl vom face. Cum nu prea mai avem loc pentru el în casă, era o idee să-l punem în curte, într-un colț ferit de ploi, ninsori și vânt. Asta până a venit Copilul Iulia și m-a întrebat: Și Moș Crăciun o să ne lase cadourile afară? Copilul Iulia are 17 ani. Dap, am convingerea că știe cine-i Moșul și totuși nu-și imaginează că ar putea să nu intre în casă cu cadourile. În fine.

Mama soacră s-a operat la ochi. O cataractă urâtă și o schimbare de cristalin. Nu vede deocamdată mare lucru cu ochiul ăla, ba mai e și vânăt pe deasupra, dar ea e mulțumită. Are convingerea că totul va fi bine și va vedea super imediat ce se va vindeca. Mama soacră are 76 de ani și e cel mai optimist om pe care-l știu. Auzind-o pe ea și eu am convingerea că va fi bine.

Vine Crăciunul. Nu știu dacă-mi doresc ceva în afară de timp. Era o vreme când îmi doream cărți. Acum am cărți, mai am nevoie doar de timp. Abia aștept zilele acelea de sărbătoare să lenevesc și să citesc. Și să fiu cu ai mei. Și să văd filme. Și să mă plimb.

Vine Craciunul. Practic mai e o săptămână de lucru din anul acesta și eu încă nu știu unde s-au dus cele peste 340 de zile care au trecut din el. Am fost aici puțin anul acesta. N-am mai scris așa mult, nici voi nu ați mai vorbit cu mine ca aștă dată. Mă duc în continuare la Aqua Gym. E minunat. Mi-am găsit cea mai mișto formă de mișcare ever. A, dacă am slăbit? Lumea zice că da. Eu nu m-am cântărit. Oricum, mai e mult până departe.

Vine Crăciunul! Ne pregătim de sărbătoare. Și de cadouri. Mai mult dăruite decât primite.

(Visited 209 times, 1 visits today)
Nina

Noi asteptam tot anul vacanta de sarbatori, mai ales pentru zilele alea dintre Craciun si Revelion, pe care le luam libere tot timpul. Lasa ca vor trece usor si pentru tine și vei avea niste sarbatori frumoase!

thea

Daca gasesti undeva timp, nu tine doar pentru tine! 🙂
Am constatat zilele trecute ca in momentul in care am un pic de timp neplanficat, parca nu stiu ce sa fac cu el; ma fatzai cu o carte in brate, mai pun si-o revista, iau si laptopul si pana la urma scap timpul printre degete… 🙂
Sa stii ca m-ai inspirat cu aquagym-ul… sunt in cautare de bazin cu oferta de aquagym, spre sa gasesc pana nu ma paraseste elanul :).

Pregatiri placute pentru perioada asta! 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.