Numai mâine nu-i poimâine

Mai avem fix două zile de lucru. Și ca niciodată nu-s două zile extrem de aglomerate, cel puțin nu pentru mine. Exporturile au plecat, ce noroc pe noi ca sunt greu de găsit transportatorii la sfârșit de an, în felul ăsta ultimul export a fost în 9 decembrie, am avut timp să terminăm cât de cât și comenzile interne, iar în astea două zile lucrăm pentru ianuarie. Minunat! De mult n-a mai fost așa. Dacă și banii ar intra la timp m-aș declara mulțumită. În fine, suficient despre muncă, acum gândul ne pleacă la distracție sau cel puțin la odihnă.

decor-craciun-colt-de-relaxare-fotoliu-living-pernute-si-paturi-traditionale-scandinaveNu avem nimic planificat pentru sfârșitul de an, urăsc să merg în locuri aglomerate, din cauza asta majoritatea concediilor noastre sunt planificate în extrasezon. Pentru noi de sărbători nicăieri nu-i mai bine ca acasă. Să vină prietenii la noi… da. Asta e altă poveste, asta ne place. Sunt cu toții primiți cu mare bucurie și invitați să se simtă ca acasă. Așa că ne așteaptă niște sărbători liniștite, cu ceva ieșiri la filme și în oraș la plimbare.

Sper să citesc mult, am primit zilele astea niște cărți, o să încep cu ”De ce să fii fericită când poți să fii normală” despre care am auzit numai lucruri bune, și sper ca în zilele astea multe și libere să ne întâlnim des aici pe blog, cu povești de viață și sărbători așa, ca pe vremuri.

Mă țin de aqua gym cu dinții, am noroc că e deschis la bazin aproape tot timpul, așa că sper să nu ratez nicio ședință, ba chiar mă bate gândul să încerc și câteva ore de sală, tot acolo în aelași loc cu bazinul.

Am o listă lungă cu mâncăruri pentru Crăciun și Revelion, dar cred că o să gătesc totul treptat, că nu le-om mânca pe toate în aceeași zi.

Singura PROBLEMĂ care rămâne este…ce facem cu cadourile fetelor, că nu le-am luat și nici nu avem idee despre ce le-ar mulțumi cât de cât. Dacă aveți ceva idei hit me! Daca nu, îi dăm noi de cap și acestei probleme. Important e să fim sănătoși. Ceea ce vă dorim  și dumneavoastră!

(Visited 273 times, 1 visits today)
Cris

hmm pt fete… ma uitam acum pe fashiondays asa de clatit ochii de dimineata, la ceasuri, aveau niste modele foarte faine si pt toate gusturile; presupun ca nu vor cosmetice de la mosul, nu? Doamne nici nu imi amintesc ce vroiam eu de la mosul la varsta lor.
Bun planul vostru de sarbatori, si noi am decis sa stam aici, nu venim in tara ca sa evitam aglomeratia, vizitele si nebunia. Planuim sa o ducem pe puica mica pe aici, sa vada pe mosul pe undeva, sa mai mergem la zoo o data, vizitam o singura prietena romanca, si mancare facem asa cu limita (neaparat salata beouf si fripturica si poate sarmale din curcan in foi de vita de vie).

Nina

Suna frumos ce zici tu! Sarbatori frumoase sa aveti!
Ai sa razi, dar fix cosmetice vrea Sonia. A vazut ea la Sephora o casuta cu de toate, chiar si cu primer… Nu vrei sa stii cum si-a dat Sorin ochii peste cap cand a auzit. 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.