IOS vs Android

Sunt singurul om din lume care nu sesizează diferente majore între chestiile astea două?

Am trecut, după foarte mulți ani, de la Samsung la iPhone și implicit de la Android la IOS. După tot ce citisem pe net, mă așteptam să vină apocalipsa, să stau o săptămână până mă prind de chichițele sistemului, să dau un salariu ca să-mi iau câteva aplicații, să mă chinui ca un soarece în capcană până reușesc să-mi pun un nou ton de apel, etc. Chiciți ce? Nimic din toate astea nu s-a întâmplat. Bine, în afară de schimbarea sunetului vieții de care s-a ocupat altcineva și a durat vreo oră. În rest tot eu trebuie să apăs pe butoane (în fine, pe ecran), eu adaug contacte noi,  tot trebuie să deschid gura să vorbesc la telefon… Glumesc!

Ideea e că mi-e fix la fel de ușor să-mi fac treaba cu iPhone-ul, partea cea mai bună e că telefonul e o idee mai mic, și-mi încape mai bine prin buzunare fata de Note. Și da, îl scap pe jos la fel de des ca pe toate celelalte smartphone-uri pe care le-am avut, coafura rezista. Bine, am o husă de aluminiu, care ajută și care deja are câteva zgârieturi care-mi strică fața când mă uit în oglindă.

un alt fel de selfie

(Visited 224 times, 1 visits today)
Cornelia

Am avut Iphone si l-am ales tot din pricina dimensiunii. Acum am un HTC de care sunt foarte multumita, insa i-a cam trecut vremea si parca as vrea ceva nou 🙂 Ma tenteaza noul Iphone, dar parca nu as renunta la Android.

Mara

Diferente sunt, nu stiu daca majore, depinde de perceptia fiecaruia. Eu ce nu suport la Android e sensibilitatea ecranului (ma refer strict la Samsung acum): aproape de fiecare data inchid aplicatiile care ma intereseaza fara sa vreau pentru ca totul e “invers” parca. Nu stiu, eu nu mai agreez Androidul.

nina

Eu nu cred c-as avea probleme de adaptare la Android daca m-as intoarce, dar nimeni nu zice ca ma intorc. Deocamdata, mi-e bine aici.

Studio Galati

Eu intodeauna am avut Android. Din ce am auzit de la altii ,singurul minus pe care il are IOS-ul e ca sunt mult mai putine aplicatii in Store ,decat pe GooglePlay. Insa stiu ca cele mai importante aplicatii se gasesc si in IOS.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.