Vacantele (scurte și rare) de anul acesta

N-am scris de mult, mi-e dor de tot și toate, mă mănâncă degetele să înșir cuvinte, mi se compartimentează ideile în cămăruțele  creierului și tare mi-e ca acolo vor rămâne pe vecie, dacă nu iau taurul de coarne.

Dar până la idei, avem fapte. E drept că sunt din cele de zi cu zi, dar nu-i viața noastră o înșiruire de fapte? Asta până la concediu. 🙂

Mai sunt câteva zile ( vreo 9) și plecăm la Balcic. Va fi un weekend scurt și romantic (sperăm) petrecut la malul mării. M-a inspirat postarea asta de pe lumeamare, dap, Roxana, ai convins oameni să meargă să vada Balcicul. Va fi prima plecare la odihnă pe care o facem fără fete, după mulți, mulți ani. Bineînțeles că sunt mari acum, bineînțeles că nu mai vor să meargă nicăieri cu noi. Fac aici o paranteză și vă povestesc o chestie. Ieri am fost cu fetele să-și facă abonamente la fitness, și după primul antrenament, în drum spre casă, le spuneam că și Sorin vrea să se mobilizeze și să meargă vara asta regulat la sală, și le-am sugerat că ar fi super să meargă împreună. Sonia îmi dă replica nazal: dacă vine tati, eu mă las de sală.

Și dacă tot am adus vorba de fete, să vă spun că ele pleacă luni în practică o săptămână, adică un fel de tabără cu clasa, pe undeva prin centrul țării, să învete să cartografieze zone în cadrul epocii de geografie. Așa școală mi-ar fi plăcut și mie, dar măcar sunt bucuroasă că o fac ele.

Revenind, după Balcic mai muncim o lună și apoi mergem în Thassos, de data asta mai multe zile. Am mai fost acolo anul trecut de 1 Mai, după ce Bogdana ne-a povestit că putem face drumul cu mașina în cca 7 ore. Bineînțeles că ne-a plăcut mult și-am vrut să vedem minunata insulă și vara în toată splendoarea ei.

Ce mi se pare mie interesant e că și la Balcic și în Thassos am ajuns să fac rezervări în urma unor articole citite pe bloguri. Citeam ieri la hoinaru articolul ăsta despre influența unor bloggerițe de fashion (not) și mi-am dat seama că nu urmăresc niciun blog de modă din Romania. Nu că n-aș vrea, nu c-aș avea nevoie (bine, mă, am nevoie), dar așa a fost să fie. Am aflat că n-am pierdut nimic și-mi plac în continuare blogurile generaliste de la noi. Keep working, boys and girls!

Și prin toamnă, mai mergem undeva, dar încă nu-i nimic bătut în cuie, deci nu spunem. So, voi unde mergeți anul ăsta?

(Visited 446 times, 1 visits today)
Cornelia

Ultima data cand am vrut sa mergem in Balcic eram cu cel mic si nu aveam pasaportul lui la noi :))) Am ajuns acasa, l-am cautat de am rascolit toata casa si nu l-am gasit. Am abandonat si am zis ca vom pleca si noi intr-un weekend sa vizitam. Anul asta nu stiu daca o sa reusim sa plecam pe undeva mai multe zile…Poate niste weekenduri prelungite pe la munte si la mare.

nina

Nici noi nu plecam prea multe zile anul ăsta. La greci stam doar 5zile, și in toamna chiar daca plecam pe undeva prin Europa, nu mai mult de o saptamana. Mai bine vacante mai multe si mai dese, decat una lunga si atat.
Ce a crescut piticul vostru. Mie mi se parea ca ieri l-ai nascut!

Mara

Sper sa rebifam si noi Croatia anul asta. Grecia va ramane tot destinatia ideala pentru un weekend prelungit, iar in Balcic anul trecut ne-am anulat vacanta din motive de sanatate, poate-poate reusim anul asta.

nina

Revin saptamana viitoare cu informatii noi din Balcic. Noi Croatia am vazut-o acum cativa ani ( o parte din ea, desigur)si ne-a placut mult. Mai mergem, numai ca trebuie să-și aspte randul.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.