Grand Combo in Baneasa Shopping City

Că sunt fan Băneasa Shopping City cred că nu mai e un secret pentru nimeni, mi se pare ca-i cel mai stilat mall din București, cu vizitatori de o eleganță naturală (fară pitzi cu poșete pe cot), cu multe variante de a-ți petrece timpul  și cu unele magazine de brand pe care  nu le găsești decât aici.

Dintre variantele acelea de a-ți petrece timpul nu putea lipsi un extraordinar spațiu de distracție, situat la etajul doi al mall-ului, spațiu în care si cel mai cârcotaș dintre cârcotași va fi mulțumit. Biliard, bowling, party box, car simulator, tot felul de jocuri, casino, baruri, zone vip, tot ce vrei și ce nu vrei, găsești acolo într-o atmosfera extrem de familiară, dacă e să mă iau după felul în care ne-au primit oamenii ăștia aseară, atunci când a avut loc petrecerea de deschidere oficială a Grand Combo.

mese de biliard si console de jocuri

Am fost cu domnul Costea din dotare și am jucat biliard (deh, ca ăia din generația ’70) până aproape de miezul nopții, iar abilitățile noastre de foarte buni jucători ai anilor 2000 si-au revenit încet-încet, urmând ca data viitoare, când vom merge acolo cu niște prieteni ce n-au mai pus mâna pe tac de vreo 10 ani, noi aflați deja la categoria retrași dar neplecați vom câștiga detașat.

În concluzie, un nou loc de petrecere a timpului liber a apărut în oraș. Mai mare, mai stilat, mai modern, mai al nostru. Se cheamă Grand Combo și îl găsiți în Băneasa Shopping City.

P.S. Când voi avea poze de la eveniment nu voi ezita în a vi le arăta. 😀

(Visited 493 times, 1 visits today)
Madutza77

Ținând cont că am fost doar o singură dată în viață, într-un singur mall de prin Berceni…nu am să-ți spun prea multe. Tot ce povestești tu, pare de așa…de vis…
Cât despre biliard ? 😕 Știi că mi-ai trezit și mie niște nostalgii…sunt și eu una de-aia “apusă” din 2000. Nu-i o idee rea să mai “băgăm” și noi câte un biliard… 🙂 )

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.