N-ați uitați de Bookfest, așa-i?

Sper că aveți cu toții programată măcar o vizită zilele astea la Bookfest.
bookfest 2013Vă spun sincer că între 29 mai și 02 iunie eu m-aș muta acolo. E atât de minunată atmosfera din încăperile Salonului Internațional de Carte, încât e imposibil să nu ai în fiecare secundă ceva interesant de făcut.

Dacă este să ne luăm după Mario de Mezzo (dacă nu știți cine-i Mario de Mezzo intrați aici) care vorbea despre un aspect important al târgurilor de carte, ar trebui să facem așa:  „Dacă vreţi să cumpăraţi cărţi, veniţi la Bookfest miercuri sau joi. Dacă vreţi să luaţi parte la lansări şi la tot felul de evenimente, veniţi vineri, sâmbătă şi duminică. Iar dacă le vreţi pe amândouă, veniţi mereu“.

tn1_radu_beligan_-_intre_acte

Aș vrea să pot să vin mereu (probabil că mulți dintre noi spunem asta și ne vedem de ale noastre, ieri era extrem de puțină lume la târg), așa că voi merge o tură azi după amiază si una sâmbătă.

Îmi doresc mult de tot să-l văd de aproape pe domnul Radu Beligan și dacă se poate să iau și autograf de la dânsul. Dacă nu știați, domnia sa își lansează sâmbătă la 11.00 la standul Editurii All cartea Între acte.

Evident că-mi fac mea culpa pentru lipsa din ultimul timp a recenziilor de carte de pe blog, dar să vă spun de ce.

Am începute 4 cărți. A fost mai întâi Procesul lui Kafka, care mi se pare o carte extrem de ciudată, am impresia că la sfârșit procuristul K. se va trezi din vis și autorul ne va spune că nimic din tot ce am citit nu s-a întâmplat. În fine, înainte să apuc s-o termin, mi-a venit Încântare de Guy Kawasaki, pe care am început-o imediat și n-am mai lăsat-o din mână până ce n-am primit un pachet mare de cărți din Colecția Stada Ficțiunii, cărți de care m-am bucurat de parcă n-aș mai fi avut nimic de citit, așa că n-am rezistat și-am început Maimuța vine să-și ia craniul a lui Iuri Dombrovski. Citesc în fiecare zi câteva pagini din fiecare și, ca și cum asta n-ar fi fost de ajuns, luni mi-a venit și cartea lui Dan Chișu, Garsoniera din pădurea de macarale, pe care bineînțeles că am început-o.

Degeaba râdeți că dacă mă întrebați acum câte ceva din fiecare carte (din partea pe care am apucat s-o citesc, evident), știu. Numai că nu prea e normal ce fac și voi încerca să termin din ele, că altfel în ritmul acesta nu mai duc la capăt nimic.

Și tocmai ce spuneam că mă duc la Bookfest. Dacă mă întorc și de acolo cu un braț de cărți, să te ții respectări de termene din partea mea.

Nu-i nimic, le rezovăm noi pe toate, sănătoși să fim!

 

(Visited 45 times, 1 visits today)
Madutza77

Asa e ! Bravo! 🙂 Las’ ca le rezolvi pe toate si apoi ce este rau in a mai venii acasa cu inca un brat de carti ? Cui strica? :))

Vienela

Am inceput o carte primita de la Ioana Budeanu, una de la Claudia Rusu, una imprumutata de la biblioteca si nu am terminat nici macar una. Abia ieri mi-am facut curaj si am deschis Pompei, sa aflu cum se termina. Am fost atat de obosita, incat nici la televizor nu ma puteam uita… 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.