Fetelor, duminica avem skirtbike

Adică ne îmbrăcăm cu toatele frumos (rochiile si fustele vor fi vedete), ne luăm bicicletele și pornim ca în fiecare an să cucerim orașul. Cum când? Duminică, 2 iunie, imediat după ziua copilului. La ce oră? L a 15,30. E, dacă mă întrebați și unde ne întâlnim, deja înseamnă că v-ați hotărât și ne vedem acolo.

Spre norocul meu anul acesta adunarea biciclistelor cochete se dă în parcul IOR și asta înseamnă că ajung acolo numaidecât, fără să mi se strice freza sau să-mi rup vreun toc. Unde mai pui că am de gând să-mi iau și mândrele cu mine, ele încă de acum doi ani mă bat la cap să le iau, de data asta pentru că-s deja domnișoare , vor pedala alături de toate fetele din București iubitoare ale mersului liber pe două roți.

Dacă vreți să veniți, nu trebuie să vă înscrieți nicăieri, ci doar să fiți acolo duminică și să vă bucurați de eveniment. Veți avea surprize, asta e clar, dar pentru toate trebuie mai întâi să vă urniți. Apoi veți povesti tuturor (asta o spun din experiență) cât de fain a fost și cât de multe fete frumoase ați văzut.

Dacă în ceilalți ani pedalam cu totul 4-5 km, ei bine, anul acesta Andreea și Oana (zânele proiectului) s-au dat peste cap și-au reusit să obțină autorizatie pentru un traseu de două ori mai lung, adică vom pedala cca 9 km, începând de la IOR și până la Herăstrău. Abia aștept!

Acesta este afișul evenimentului, fetelor, dacă vreți să veniți și să fiți stinghere, luați cu voi prietene, anunțați-mă și pe mine că ne veem acolo și vom fac o echipă mare și colorată:

afis-SkirtBike-2013-final

Evident, dacă vreți să aflați mai multe despre eveniment ori mă întrebați pe mine ori intrati pe blogul skirtbike și vă documentați. Ne vedem acolo!

A, uite și-o mostra de cum va fi:

(Visited 108 times, 1 visits today)
nina

O, da, poze. Imi amintesc din anii trecuti ca eu nu ma uitam la cum sunt bicicletele sau fetele imbracate, ma uitam in poze doar la fețele fericite ale participantelor. 🙂

Madutza77

🙁 Ce păcat că nu organizează și Târgoviștea așa ceva! Dar poate ne gândim să venim în București, cine știe ? Și dacă nu, sa știi că așteptăm poze. Multă baftă ! 🙂

nina

Sastii ca alte orase au organizat.Poate va mobilizati si voi si faceti o intalnire de genul asta. Imposibil sa nu fie si acolo bicicliste.

Vienela

Poate in anii urmatori se va organiza si in Ploiesti, ca tare mult mi-ar placea sa particip. Pana atunci, va doresc distractie placuta si spor la pedalat!
Bine faci ca iei si fetele cu tine! In locul tau, le puneam sa isi invite si colegele. 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.