Maine vreau lalele

lalele multicolore

Da, e o tradiție. Nu să vreau în fiecare 8 Martie lalele, ci să primesc în fiecare an de Ziua Femeii, lalele. 😀

Culoarea lor poate varia de la un an la altul, important e să fie lalele. Ele, în general, simbolizează ”dragostea perfecta”, dar nu de asta mi le doresc eu. Le vreau pentru că-s florile care-mi plac cel mai mult în viața asta.


Cum sa nu le iubesti când sunt atât de romantice, delicate, colorate și vestitoare de primavară? Mi-ar fi placut să le găsesc tot timpul anului. N-aș aștepta să le primesc, mi le-aș cumpăra singura. Mă și visam într-un timp mergând la piață cu bicicleta și întorcându-mă cu coșul ei plin de lalele.

bicicleta cu laleleAsa-i ca va plac si vouă?

Noi avem și în curte câteva. Au fost mai multe, dar n-am știut că trebuiesc scoși bulbii iarna, că altfel nu prea rezistă. Au răsărit deja cele care au rezistat, dar până la a înflori mai este. Până atunci îmi doresc mâine un buchet mare de lalele, l-am informat pe Sorin pe toate căile posibile, ca să nu-mi bage scuza cu ”am uitat că-ți plac lalelele și ți-am luat garoafe”. 😀

Voi ce vă doriți de 8 Martie? Eu asta:

lalele 2

Deocamdata am primit asta de la Curierul primăverii – DPD:

flori de la DPDMultumesc frumos!

(Visited 1,123 times, 1 visits today)
vienela

Cand eram copil, iubeam enorm lalelele. Aveam impresia ca sunt cele mai frumoase flori din lume. Imi cumparam mereu, desenam pe toate caietele si spuneam oricui dorea sa asculte, cat de mult imi plac. Acum le apreciez frumusetea, dar stiu ca pamantul este plin de flori frumoase, ca nu doar lalelele sunt uimitoare.

Nina

Stiu si eu ca exista milioane de soiuri de flori, poate. Insa cel mai aproape de inima mea sunt lalelele. Urmeaza trandafirii. Stiu, previzibil. 🙂

Cris

Sunt si preferatele mele, le ador 🙂 eu am primit cadou in avans pt 8 martie, desi nu vreau de fel niciun fel de cadou. O lalea, un buchet de lalele – atat, nu sunt pretentioasa :)))

cristinatwins

Mie imi plac calele… stiu ca nu sunt pe gustul tuturor, probabil de aceea nici nu am primit niciodata. Trebuie sa recunosc ca mi-am cumparat singura. De ziua mamei (femeii) imi doresc ce isi doreste orice mamica: sa am doi copii sanatosi si fericiti. Eu inca sper in minuni poate ma trezesc miine si alexandru este un copil ca oricare altul de varsta lui: 1an si 10 luni. De fapt mi-am primit cadoul ieri cand a mers singurel mai mult de 6 pasi pana la mine. M-am emotionat si am scapat niste lacrimi. M-am saturat de intrebarea: Dar asta micu de ce nu merge? Are “ceva”? Cum sa le spun frumos oamenilor ca da are Sindrom Down? Am spus-o de cateva ori si am fost intrebata: “Si trece?”

Nina

Off, Cristina, imi inchipui cum e să le tot raspunzi oamenilor de genul acesta. Sper ca Alex sa-si faca o viata frumoasa. Sunt sigura ca voi veți face tot ce-i omeneste posibil. Un 8 martie frumos, mamico!

giani

si mie imi plac lalelele, foarte mult, uneori imi cumpar singura cate un buchet. Chiar in seara aceasta am primit lalele rosii, in avans pentru ziua de maine, de la un prieten drag. Mi-au adus un zambet larg pe fata, ceea ce iti doresc si tie 🙂

Sofia

Lalelele sunt frumoase, ai dreptate, mai ales cele de la tine din curte. Nici eu nu scot lalelele, dar am doar rosii si galbene din cele de prin partea locului, nu culori deosebite sau cumparate de la olandezi, poate ele sunt mai pretentioase.
Maine nu stiu ce vreau sa primesc, intai sa vad daca-si aduce aminte sot de 8 martie, daca nu ….nu voi primi nimic.

Madutza77

Eu imi doresc…am o lista cam lunga…un nou job, o casa ,o masina, un buchet de flori (orice, dar crizanteme sa fie 🙂 ), si multe alte lucruri, marunte, de altfel. Dar toate astea palesc in fata celei mai mari dorinte: sa imi pot petrece cateva ore de calitate, cu dragii mei feciori, pe care i-am cam neglijat zilele acestea, din lipsa de timp.
Personal ,consider ca cele mai valoroase bijuterii pe care le poate purta o mama de ziua ei , sunt mainile copiilor ei ,in jurul gatului .Iar cel mai mare dar? Zambetele copiilor ei!
LA MULTI ANI, FETELOR !

Madutza77

Era doar o dorinta, minora ,pe langa cea de la final.Nu era vorba despre o casa noua ci doar despre o casa…Dar, stii ca pot exista si exceptii,adica femei care sa primeasca si case…de 8 martie. 🙂

Mihai

N-am stiut ca reprezinta “iubirea perfecta”. Sa trimit si eu niste lalele sau sa raman la orhideea pe care am ochit-o (una singura, alba, frumoasa ca destinatara)?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.