Am așteptat 2013 pentru ca…

2013Mda… mai bine mai târziu decât niciodată. Vienela mi-a aruncat din mers o leapșă ce trebuia probabil făcută la sfârșitul anului trecut, dar o adaptăm și, sinceră să fiu, mă face să-mi pun puțină ordine în gânduri:

1. Am așteptat 2013 pentru că: începea cu o vacanță binemeritată după câteva luni pline de muncă și când spun pline, vreau să spun până la refuz.

2. Anul acesta m-aș muta o lună în Londra, undeva la țară, într-o zonă cu mulți copii, unde fetele mele ar putea să învețe mult mai repede limba engleză pentru că mă disperă chestia asta.

3. 2013 ar putea fi diferit pentru că: voi fi mult, dar mult mai ordonată. Și voi avea mai multe vacanțe. Sper!

4. Ultima ceartă cu cineva am avut-o pentru că: eu nu mă cert cu nimeni de-adevăratelea. De discutat în contradictoriu se mai întâmplă și ultima dată a fost pentru un nenorocit de purificator de aer, alb cu abțibilduri cu fluturi pe el, ce se voia pus pe un perete cu tapet baroc. 😀

5. Sunt dezamăgit/ ă de produsul – ceas Casio Standard... , l-am cumpărat la sfârșitul anului trecut și l-am vândut la începutul anului acesta. Era mare și frumos pe site, a venit la mine mic și neprietenos. Urăsc ceasurile mici. 🙁

6. Aș mai retrăi luna… în care am fost în concediu la Disneyland. A fost un concediu perfect pe care l-aș retrăi la nesfârșit.

7. Sunt mai înțelept/ înteleaptă cu un an pentru că: o să râdeți, dar eu chiar cred că sunt, dacă nu mai înțeleaptă, cel puțin mai învățată. Pentru că da, am învățat foarte multe chestii noi în anul care tocmai s-a încheiat și sunt hotărâtă să le pun în practică anul acesta și să nu mă opresc din învățat.

8. Gratis, în clinica unui estetician aș încerca intervenția… n-aș încerca nimic. Punct. Mă simt excelent în pielea mea, deși tot eu cu câteva kg în minus aș fi minunată. Astea țin însă de mine, nu de estetician.

9. As face schimb de job cu…oricine călătorește mult și jobul lui e să povestească ce-a văzut. 😀

10. La sfârșit de an îmi fac întotdeauna – sau nu-mi fac niciodată un bucket list (lista cu lucruri faine de văzut/făcut/îndeplinit) pentru că : uneori îmi fac, alteori nu-mi fac. De data asta le-am făcut, sunt chiar pe mai mult de un an, dar le țin pentru mine.

Răspundeți si voi dacă vă țin curelele:

1. Am așteptat 2013 pentru că:
2. Anul acesta m-aș muta o lună în………pentru că:
3. 2013 ar putea fi diferit pentru că:
4. Ultima ceartă cu cineva am avut-o pentru că:
5. Sunt dezamăgit/ ă de produsul ……..pentru că:
6. Aș mai retrăi luna…….din 2012 pentru că:
7. Sunt mai înțelept/ înteleaptă cu un an pentru că:
8. Gratis, în clinica unui estetician aș încerca intervenția……..pentru că:
9. Aș face schimb de job cu…..pentru că:
10. La sfârșit de an îmi fac întotdeauna – sau nu-mi fac niciodată un bucket list (lista cu lucruri faine de văzut/făcut/îndeplinit) pentru că :

(Visited 44 times, 1 visits today)
vienela

Nu am indraznit sa visez atat de departe, dar cred ca asta mi-ar placea si mie cel mai mult: sa fac schimb cu cineva platit sa calatoreasca si sa povesteasca despre cele vazute. Ai idee unde as putea gasi o asemenea persoana? Chiar exista oameni (firme) care sa te plateasca pentru ca te plimbi? :))

Nina

Exista oameni cu spirit de aventura si firme dispuse sa le sponsorizeze calatoriile. Bineineles ca cei care calatoresc trebuie sa faca cunoscute prin locurile in care merg, eu stiu, aparatul foto cu care face poze ca-i Nikon, rulota cu care merge ca-i nu stiu ce firma, si ceva produse sau servicii de la alte firme. Ideal ar fi sa ai mai multi sponsori pe care evident i-ar mentiona si in postarile sale din calatorii. Asta ar fi la mine ideal, altii insa fac toate astea si nu trebuie sa multumeasca nimanui. O fac prin forte proprii ceea ce e d vis. 🙁

Cristina

“9. As face schimb de job cu…oricine călătorește mult și jobul lui e să povestească ce-a văzut.” – partial asta ar fi al meu; cel putin cu povestitul, cat despre calatorii nu intotdeauna e atat de des cum vreau 🙂
O sa rasp si eu la leapsa candva azi cand/daca am timp, dc nu in weekend. Ca imi plac intrebarile

madutza77

1. Am așteptat 2013 pentru că: sper sa se schimbe in mai bine, ca viata mea sa devina mai buna.
2. Anul acesta m-aș muta o lună într-o zona de munte, mare , de tara fara semnal de telefon sau calculator, pentru ca a face cat mai multe lucruri practice, pentru a avea cat mai mult contact cu natura si a intrerupe dependenta de calculator( special pentru sot si copii !)
3. 2013 ar putea fi diferit pentru că: as putea sa imi gasesc un job mai bine platit,as putea vizita o tara straina, as putea pleca intr-o vacanta binemeritata- ORIUNDE!( numai vacanta sa fie !)
4. Ultima ceartă cu cineva am avut-o acum 2 zile pentru că: iubesc linistea , pacea , armonia si respectul reciproc, in schimb urasc jicnirile si crizele de nervi nefondate.
5. Sunt dezamăgita de produsule pentru că: nu imi permit intotdeauna unele de firma ( mai de calitate )
6. Aș mai retrăi zilele de 1 iunie si 30 august din 2012 pentru că: au fost frumoase, de neuitat !
7. Sunt mai înteleaptă cu un an pentru că: am mai acumulat cateva lectii importante de viata !
8. GRATIS, în clinica unui estetician aș încerca intervenția unor implanturi dentare pentru ca zambetul meu, sa devina perfect.Si daca tot ar fi GRATIS ,as incerca si un implant mamar ( pentru mine ca femeie ! ) Ca si tine, ma simt excelent in pielea mea, desi mi-ar mai trebui vreo 2 kg in PLUS ( o sa ma pun pe baut bere, la vara :))) )
9. Aș face schimb de job cu tine pentru că: as vrea sa vad cum este sa fii propriul tau SEF )
10. La sfârșit de an , cateodata , îmi fac un bucket list dar in secret pe plan personal, (lista cu lucruri faine de văzut/făcut/îndeplinit), alteori NU- pentru a preintampina dezamagirile ( asa se intampla cand depinzi de altii, de bani (ca nu sunt niciodata de ajuns), de programarea perioadei de concediu, de sanatatea membrilor familiei ,etc…
Sa aveti o zi frumoasa ! 🙂

madutza77

P. S. 5. Sunt dezamagita de produsele “Made in China” : pentru ca nu imi permit intotdeauna unele de firma ( mai de calitate )
Scuze de greseli ! ( din cauza vitezei 🙂 )

madutza77

:)))) Concediu am mai avut ..asa cateva zile…Important este ce faci in concediu si cum reusesti sa ti-l transformi intr-o vacanta de vis…:)))

MIHAELA

Interesant punct de vedere!!exact pe gandul meu…deci…
1-Am asteptat 2012 pentru ca,am un examen de dat,si vreau sa scap mai repede de stresul asta,si….astept mari schimbari de la acest an,,cu ghinion”””
2-Anul aceste m-as muta o luna in Italia,imi place la nebunei tot de acolo
3-2013 ar putea diferit pentru ca am mari asteptari de la acest an,pe toate planurile
4-Ultima cearta am avut-o cu instalatorul,din cauza caruia am probleme cu vecina de la parter,caruia ii curge apa de la mine{treaba facuta de meseriasi}
5-Sunt dezamagita de instalatia de apa a blocului in care locuiesc,care se tot strica….si ma calca pe nervi si pe buzunare…
6-As mai retrai luna august,cand am fost in concediu in Italia,la fratii mei
7-Sunt mai inteleapta cu un an pentru ca am tot tocit la materiile ptr examen{glumesc},sau pentru ca am mai multa experienta de viata
8-Gratis,in clinica unui estetician nu as incerca nicio interventie,pentru ca nu am incredere in medici
9-As face un schimb de job cu un ghid ,ca sa merg in multe calatorii si excursii
10-La sfarsit de an imi fac intotdeauna un bucket list,ca sa stiu daca am promovat in examenul vietii,sau mai am corigente….

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.