Lunea cu fete, concursuri, skirtbike și concluzii

După un weekend pe cât de frumos pe atât de aglomerat, începem azi o nouă săptămână nebună (cel puțin pentru noi). Nu vă mai spun cât avem de lucru și peste toate treburile din atelier trebuiesc puse la punct și multe alte chestii referitoare la plecare. În concediu.

Dar  nu vreau să vă mai spun nimic despre muncă și probleme, important e că mi-am luat claxon la biclă. A, am și biclă nouă de vreo săptămână și chiar dacă n-am avut timp să vă spun, eu m-am folosit deja de ea foarte mult, numai că până ieri nu avea claxon. Acum are.

Și pentru că veni vorba de biciclete, vă mai spun două despre SkirtBike:

  • pentru că s-au găsit și cârcotași care să critice evenimentul (c-așa-i în tenis), Elena scrie un articol concluzie ce explică pe înțelesul tuturor de ce trebuie să existe și să se dezvolte SkirtBike.
  • concursul pentru stabilirea celei mai chic bicicliste de la SkirtBike e în plină desfășurare. Vă rog să votați aici și aici ce biciclistă vă plac cel mai mult. Bun, dacă se nimerește să aveți o slăbiciune pentru numărul 16, asta e, dar nu-i musai. Votați fetele care merită!
Vă doresc o săptămână execlentă!
(Visited 57 times, 1 visits today)
DiLan

Apăi, nu ştiu cum fu pe la 1-2 ani, dar ştiu că la 3 deja eram un mic drăcuşor căruia nu-i mai tăcea gura.censă altceva vreau să zic. Are sora o fetiţă, mai ieri a făcut 2 ani. De pe la 1 an a eenceput să rasteoscă ce2teva cuvinte. La 1 şi juma’ deja vorbea een propoziţii şi nu ste2lcea mai niciun cuve2nt. La 2 deja zici că-i om een toată regula. Doar cuvintele cu r ce le mai ste2lceşte, eence2t te lasă cu gura căscată ce2nd o auzi vorbind deşi ştii că are numa’ 2 ani. Mulţi, ce nu-i ştiu ve2rsta, dar o aud vorbind ate2t de clar, zic că are vreo 3-4 ani. Cum să nu te lauzi ce2nd ai un astfel de copil cu care la 2 ani poţi vorbi pe rome2neşte fără probleme?ceţi place? +1

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.