Studiu de audiență

De patru ani scriu aproape zilnic pe acest blog. Scriu gânduri, întâmplări, povestiri sau impresii. Scriu pentru mine și pentru voi.

Când nu scriu ce visez noaptea, se cheamă că am inspirație sau cu o zi înainte s-a  întâmplat ceva notabil, de care aș vrea să-mi amintesc peste ani, și cum nu mă mai ajută ținerea de minte, am zis că-i bine să rămână aici scris. Asta a fost cred una dintre cele mai înțelepte decizii din viața mea (deocamdată au fost doar trei), pentru că deja, uneori când citesc ce-am scris acum 2-3 ani, stau și mă întreb dacă eu chiar am trăit chestiile alea. Și le-am trait, credeți-mă, pentru că am o regulă creată chiar pentru situațiile astea de incertitudine: “Nina, nu inventa lucruri despre tine, dacă nu vrei să ai false amintiri”.

Revenind, am scris acest post pentru a vă ruga ceva. Vreau să-mi dăruiți 5 minute din viața voastră și să completați studiul de audiență al blogurilor românești.  Chiar dacă l-ați completat și pe alt blog, acum eu vă rog să-l completați și la mine. Vă promit că nu-i plictisitor.  🙂

Dacă l-ați completat și-mi spuneți într-un comentariu că ați făcut-o, puteți câștiga două cărți de la Editura All. Una-i legată de internet (Miliardari din întâmplare de Ben Mezrich)  și cealaltă descrie eternii bărbați (Un bărbat numai să fie de Gianna Schelotto), iar eu le ofer prin tragere la sorți celor care le doresc.

Succes și mulțumesc!

(Visited 63 times, 1 visits today)
Cristina

Am reusit sa raspund pana la urma (vazusem pe FB postul despre chestionar dar am fost pe drumuri si nu am vrut sa ma chinui de pe mobil sa raspund);)

nina

@Ioana- de data asta cartile-s la mine, asa ca daca tu castigi o primesti sigur. Numai sa-mi spui daca ai completat chestionarul. 😀

coana zoitzica

Ultima linie din chestionar mi se pare cea mai haioasa. Serios. Intrebarea cu salariu a devenit atat de frecventa in cat, in curand, o sa inlocuiasca traditionalul “Buna”.
De data asta, iti dau eu o carte 🙂

nina

@Coanazoitzica- multumesc, abia astept cartea matale. 🙂

@Adrian- merci, suscces si tie la tragerea la sorti. Ar fi dragut sa castigi cartea despre barbati. 😀

Frintz

Am completat chestionarul cu placer. Ca tot completez chestionare zilele astea. Toata lumea vrea statistici. Imi place!

mihai

Completai chestionaru’, nu vreau cartile. 🙂
Asaaaaa…daca o fi si o fi de castig, le donezi matale la un copil pofticios de litere intre coperti 😀

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.