Mâine voi fi aici

N-am vrut să închei ziua fără să vă spun asta. Și nu, ploaia nu mă sperie, am o pelerina de ploaie roșie ca focul și voi pedala pe o bicicletă oferită și anul acesta de Biciclop. Ceva de vis. 😀

Pentru al treilea an la rând, VelloBello organizeaza promenada SkirtBike dedicata tuturor biciclistelor care vor sa demonstreze ca pedalatul nu este numai un sport. Pe 26 mai, începând cu ora 16:30, fetele care vor dori sa participe la aceasta plimbare pe doua roti, vor fi asteptate în Parcul Circului, intrarea dinspre Stefan cel Mare.

Traseul acestei editii începe de pe Aleea Circului si continua pe Soseaua Stefan cel Mare, pe Calea Dorobanti înspre Piata Charles de Gaulle. Apoi coloana se va îndrepta pe Bulevardul Aviatorilor înspre intrarea Pescarus a Parcului Herastrau.  La sfârsitul plimbarii toti participantii vor fi inviatati la Roaba de Cultura, acolo unde  partenerii nostri de la GREEN REVOLUTION vor pregati un concert pe cinste.

Femeile sunt cele mai bune ambasadoare si promoveaza bicicleta inconstient, cu fiecare iesire a lor in trafic. Se stie deja ca bicicleta a fost cea mai importanta inventie care a condus la emanciparea femeilor. Hai sa celebram acest lucru, sa pedalam asa cum vrem, sa ne îmbracam asa cum ne place si sa ne simtim sanatoase.

Be proud to ride like a girl!

(Visited 67 times, 1 visits today)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.