Aveți grijă la prieteni, mai ales dacă vă sunt vecini

Citesc asta dimineață la Arhi și sunt extrem de revoltată de ce aflu. Niște oameni pleacă de acasă o perioadă mai lungă și lasă cheile pentru, știți voi, udat florile, unor prieteni și vecini de palier. Când se întorc găsesc apartamentul gol iar vecinii prieteni nule  deschid ușa decât pentru a le înapoia cheile și a le spune că s-ar putea ca cineva să le fi spart casa. Chestia cu spartul pică repede, poliția vine și lconstată că nu-s urme de efracție, iar pe prieteni nu-i poate cerceta că ei au primit cheile de la proprietar. Acum proprietarul trebuie să dovedească că nu le-a făcut acestora apartamentul cadou cu tot ce era în el.

Eu sunt cam Toma Necredinciosul și tind să cred că-i doar un studiu de caz făcut de Arhi, și că nu s-a întâmplat așa ceva în realitate. Și totuși…ce-ai face dacă ai păți o chestie de genul acesta? Că practic ai rămâne în curul gol la propriu, și dacă ești un om care n-ai prea furat la viața ta, nu văd cum ți-ai reface rapid bruma de agoniseală.

Acestea fiind spuse, în caz că aveți de gând să nu stați pe acasă o perioadă mai lungă, nu lăsați cheia la vecini, aveți la secțiunea contact mailul meu, vă promit că măcar florile le veți găsi pline de boboci la întoarcere.

(Visited 69 times, 1 visits today)
Marmotzel

Eh uite ca ma aflu in situatia de prieten care a primit cheile pentru verificari periodice. Eu in schimb am spalat in baie, am facut ceva curatenie si aerisesc mereu apartamentul. Dar cum naibii sa fugi cu tot ? Offf, ce oameni.

laur

Mai bine sa se sparga teava de apa rece, ca aveau si florile apa si restul vecinilor mai atenti sa nu-i inund iar.Eu totusi refuz sa cred ca nu mai sunt vecini de incredere.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.