Săptămâna 12

Ziua 85- 63,3 kg

Timpul trece mai repede decât mi-aș fi dorit, chiar dacă știu că odată cu trecerea lui, kg mele în plus vor pleca și ele. Dacă mă țin în continuare de treabă, evident, dar asta-i altă poveste.

Să vă spun de săptămâna asta: am scăzut ăn greutate 400g față de vinerea trecută și aproape că nu-mi mai încap în piele de bucurie.  S-ar putea însă să nu fie o slăbire sănătoasă, pentru că am muncit este puterile mele zilele astea, am stat de la 8 dimineața până după miezul nopții în atelier în unele zile, iar în altele am condus mașina de la o întâlnire la alta prin București de zici că nu-mi mai dau ăștia carnetul înapoi după ce-mi expiră pedeapsa. Deocamdată conduc cu dovada aia de 15 zile și mă obișnuiec cu gândul că urmează să fiu pieton vreo 60 de zile.

Să revenim la kg, de data asta nu mă pot lăuda decât cu apa băută, pentru că de mâncat am reușit să împing cina undeva pe la ora 21 în două zile, iar cu bicicleta n-am fost prietenă deloc săptămâna asta. Vă dați seama că mă așteptam la stagnare sau chiar la ceva grame în plus, dar mare mi-a fost mirarea dimineață când am văzut cât arăta prietenul meu cântarul. 😀

Suntem așadar pe drumul cel bun, nici nu vreau să mă gândesc la ziua când voi vedea cincizeci și ceva de kg pe ecranul cântarului (sper să-l țină bateria până atunci) și toți blugii și toate rochițele îmi vor zâmbi din șifonier. Dacă ați ști cu cu ochi mă uit eu la ele acum… Bine măcar că sandalele îmi sunt bune. Să vina vara, vă rog!

(Visited 40 times, 1 visits today)
nina

@Ioana- Multumesc! zici ca le meritam, ha? Poate ai dreptate, dar parca vad ca saptamana viitoare, daca nu ma imprietenesc iar cu bicicleta, nu voi mai fi asa de vesela. 🙂

Frintz

Eu am reusit recordul absolut saptamana aceasta. -1.7 kg. Sunt fericita si motivata sa muncesc mai mult. Nu uita, seara doar legume verzi (brocoli, castraveti, conopida, fasole verde, dovlecei, vinete etc). Masa cea mai consistenta trebuie sa fie micul dejun. Un weekend minunat si ambitie la maxim pentru saptamana viitoare!

nina

@Frintz – weekend minunat si tie si-ti multumesc ca mpartasesti experienta asta cu mine. 🙂

@Marmotzel- hahah, vezi ca iesim mai ieftin c-o baterie.

@tania- nu ne infometam, nici vorba, eu una mananc mai mlt acum decat inainte, numai ca mananc altceva.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.