Multe, multe comenzi

Și toate cu termen scurt de predare. Prevăd vreo zece zile fără de odihnă, tocmai ce ne-am dat seama că dacă vrem să terminăm la timp comenzile, va trebui să nu ne mai oprim din muncă. Ușor de zis, greu de făcut, că vorba aia, oameni suntem.

Lăsând gluma la o parte (știu, trebuia să fi zis o glumă ca să pot baga expresia asta), vom lucra zilele astea în același timp veste, hanorace, portfarduri, șepci pentru misionarii din deșert (da, există), cămăși sârbești, șorturi și geci. Toate în cantități pornind de la patruzeci și ajungând la unele dintre ele (ok, la unul) la peste zece mii. Că trebuie să fie totul gata în zece zile v-am mai zis, așa că aș face bine să mă duc în atelier să dau o mână de ajutor că de data asta chiar nu știu pe unde vom scoate cămașa.

A, și fix acum am hotărât că nu mai e bună masa de croit pe care o avem, așa că vreau să-i schimb blatul. Azi.

Dacă tot plec am să iau și niște elastic că am cam rămas fără. Azi, pe seară ar trebui să fie gata hanoracele și o parte din portfarduri, dar de la vorbă până la faptă e cale multă.

Citisem undeva că românii nu muncesc. Sau nu, era altfel, ziceau că românii nu produc nimic. Să le spun eu că nu-i adevărat sau să-i las să-și dea seama singuri?

Ne auzim mai pe seară să vă spun ce și cum am dus la bun sfârșit. Dacă va fi ceva de zis. 🙂 Spor și vouă!

(Visited 46 times, 1 visits today)
Stefania

Si eu sunt in aceeasi situatie cu tine Nina. Nu imi vad capul comenzi si pe deasupra am si foarte multe oferte de facut. Sper sa treca perioada asta cat mai repede.

nina

@Stefania-Totusi sa nu ne rugam sa treaca de tot. Ce ne-am face fara comenzi? Numai de n-ar vrea toti marfa exact cum zice @marmotzel, ieri.

@Marmotzel- Multumim!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.