Copilul Iulia, curățenia și muzica

Ieri am fugit din birou în plină zi, m-am dus la mine-n cameră și-am început să-mi fac manichiura. În casă liniște deplină, nimeni n-a auzit că-s eu acolo, deși ușa camerei mele era deschisă.

La un moment dat se aud pași pe hol, era copilul Iulia care venea să-și facă ordine în cameră. Camera ei și-a Soniei, cameră vecină cu a mea. Venise cu mătură, cu făraș, cu cârpă de praf și tot ce-i mai trebuia. Eu, ce mai, creștea inima-n mine că am așa copil conștiincios, care după rugamințile mele la care n-a reacționat, a luat hotararea de-a face ceva cu haosul din cameraei abia când am amenințat-o că nu-i iau rechizite pentru începutul de an școlar dacă nu-și face ordine în caietele și cărțile vechi.  De fapt eu am vorbit cu amândouă fetele, dar Sonia nu are niciun stres și nu reacționează, mai ales la amenințări. 🙁

Revenind, copilul Iulia se hotărâse să se apuce de treabă și, cei mai important,se credea singură pe palier. De unde mi-am dat seama? Pai, am auzit un sunet puternic care suna cam așa și venea dinspre camera ei:

– Killlliiinggg me, kiiiilllliiinggg me softlyyyyy with his songgggg, telling my whoooole life with his wordssssss, killllliiiingggg me softlyyyyy with his songggggg…..

Apoi, după o mică pauză zbiera din nou:

I, I loooove you like a loooooove song, babyyyy, 
I, I loooove you like a looooove song, babyyy
And I keep hittin’ re-peat-peat-peat-peat-peat….

Mai făcea ce mai făcea și dintr-o dată începea tare de tot:

Mi-ooo zis mama că mi-o da
Văleleuuuuu, văleleuuuu
Zestre când m-oi mărita
Văleuuuu, văleuuuu, văleleuuuuu….

În clipa în care n-am mai putut râde înfundat și-am izbucnit într-un hohot zgomotos, copilul Iulia m-a auzit și-n loc să tacă,  a început și mai tare:

– Killlliiinggg me, kiiiilllliiinggg me softlyyyyy ….

 

 

(Visited 80 times, 1 visits today)
nina

@Maria- mai, deci am ras, doamne, ce-am mai ras.

@Chaika- hahah, pai eu i-am cerut voie copilului sa scriu asta. stii ce mi-a raspuns?
– Killlliiinggg me, kiiiilllliiinggg me softlyyyyy …

nina

@MMA- pai nu ma lasa de cele mai mmulte ori sa le scriu nazbatiile. Dar ma mai strecor si eu cu cate una doua, mai putin deocheate. 😀

Weekend placut si voua. Am auzit ca ploua. Noroc ca ai acoperis nou. 😀

MMA

Pacat ca nu te lasa, fiimeu nu imi citeste blogul dar nu prea face chestii nostime sa le pot scrie.
Mare noroc ca l-am schimbat la timp ca ploaia continua pina miercurea care vine. Va fi un weekend urit, dar asta e, vom avea mai mult timp pentru somn decit pentru activitati pe afara…..

nina

@MMA- e imposibil ca un copil, fie el si un pic la varsta adolescentei sa nu faca chestii nostime. De ecxemplu Iulia mea e acum in fata mea si cu o mimica a fetei extrem de amuzanta pentru mine zbiara, dupa parerea mea, canta, dupa parerea ei: Freeeeedommmm!!!

@Chaika: 😀

@viatanomada – deocamdata nu le-am spus ca as vrea sa le iau cu mine, am impresia ca oficial nici nu au voie copiii la #letsdoitro, dar daca voi avea masina in ziua aia, le iau orice-ar fi. 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.