Aranjamentele florale și Color Collection de la Logitech

Săptămâna trecută în timp ce eu apăsam a patra oară cu putere pe tasta M a celei mai negre tastaturi din lume, la mine la poarta bătea stingher un curier care ținea în mână cel mai mic și mai frumos aranjament floral. Era pentru mine și avea atașat un bilețel, o invitație la un eveniment Logitech numai pentru fete. Am aflat apoi că în cadrul evenimentului nu vom demonta chestii cu șurubelnițele pentru a afla din ce-s făcute produse Logitech, mai exact Logitech Colour Collection, ci vom învăța să facem aranjamente florale. Uau, chiar așa!

În ziua și la ora stabilită eram acolo hotărâtă să fur tot ce pot din arta aranjării florilor și să fac cea mai frumoasă ikebana din câte există. 😀 Cum probabil vă așteptați, am învățat ceva, sunt încă departe de a putea face un business din asta, însa am petrecut alături de echipa Logitech și fetele de la atelierul de creație florală Splendor două ore excelente, în care am admirat pe lângă flori și fete, și minunile pe care Logitech s-a gândit să le dedice sexului frumos, pentru că  tastatura de femeie nu numai că trebuie să scrie M-ul fix atunci când noi dorim, dar e musai să fie și frumoasă, să-ti dea așa… o stare. 🙂 A, și mausul la fel.

Vă arăt câteva poze de la evenimentul de la care am plecat acasă cu două aranjamente, pietricel a hotărât că e prea mult să meargă la concert la byron cu ikebana după ea, și chiar de nu voi mai face eu aranjamente florale într-un cadru minunat (vă rog să observați și strugurii din poze), vă spun sigur că cel puțin următorii trei ani tasatura și mausul meu vor fi Logitech.

(Visited 38 times, 1 visits today)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.