Primăvara Biotissima

Acum, că iarna și-a dezbrăcat și ultimul cojoc, mă bucur cât pot de primăvară. În cinstea ei am plantat anul ăsta în curte o magnolie. Sigur, mai are mult până să ne facă și flori, dar numai gândul că va mirosi a magnolie în jurul casei fie și peste doi trei ani,  îmi dă un alt suflu. De primavară. Bine, la asta a ajutat mult și faptul că, de ceva timp, am urcat hainele de iarnă în pod, am redecoperit garderoba de vară și pentru ca totul să fie perfect, am început de curând să folosesc produsele cosmetice organice BIOTISSIMA, 100 % BIO, din materii prime naturale certificate ca origine, fără coloranţi, parfumanţi sau conservanţi, produse  lansate de curând în România de Life Care și pe care am șansa să le folosesc exact la începutul acesta de primăvară.

M-am obișnuit cu un ritual de care sper să nu mai scap. 🙂 Dimineața, înainte de orice, îmi spăl fața cu loțiunea de curățare Bio cu Aloe Vera BIOTISSIMA. Îmi curăță fața delicat, ajută la prevenirea apariției ridurilor și lasă pielea curată, proaspătă și mătăsoasă. După asta sunt gata pentru a aplica serul antirid BIO pentru ochi Biotissima care-mi pregătește pielea din jurul ochilor să reziste stresului de peste zi. Și rezistă. Pielea zic. Efectul serului este imediat și uneori după ce-mi pun și cremă hidratantă BIO de zi Biotissima, de la care mă aștept să-mi ajute la refacerea aspectului întinerit şi sănatos al tenului, nu mai am nevoie de machiaj. Uneori am zis.

Eh, și după tot ritualul acesta ies afară cu cafeaua mea cu lapte în mână, mă așez la masă și măsor cu privirea toate plantele din mini-grădina mea din curte. Unele-s mai înflorite decât ieri, alte-s abia mai verzi și mă gândesc că și ele la fel ca noi femeile se îngrijesc care mai de care de frumusețea lor. Bine, uneori atunci când suntem norocoase, tot ele se îngrijesc și de frumusețea noastră, așa cum fac cele de liliac, cimbru şi salvie, prezente in componența cosmeticelor Biotissima. 🙂 Contemplarea naturii nu ține mai mult de jumătate de oră, pentru ca job-ul, chiar dacă-i acasă, nu mă lasă să lenevesc la soare.

Cum spuneam, sunt puține zilele în care nu mă machiez, așa că de cele mai multe ori, după ce în timpul zilei tenul trebuie să facă față multor factori  externi care îi fac orice, numai bine nu, seara merită din plin un nou tratament corect și daca se poate, de calitate.

Eu încep curățarea tenului cu demachiant BIO bifazic Biotissima care curăță până și machiajul rezistent la transfer, deși el se prezintă sub formă de emulsie foarte blândă în contact cu pielea. Crema demachiantă conține ulei de Macadamia care este cea mai bogată sursă BIO de acid palmitoleic cu o consistenţă asemănătoare cu a sebumului (ulei natural produs de pielea noastră cu rol de protecţie). Hai că pe asta am zis-o ca din cărți. 😀

Pentru ca tenul să fie perfect curat, folosesc după demachiant loțiunea tonică BIO cu Aloe Vera BIOTISSIMA. Extractul de Aloe Vera, recunoscut pentru proprietățile sale de hidratare și de calmare a iritațiilor, îmbogățit de Clary-Sage înlătură efectele poluarii, contribuind la refacerea aspectului tânăr și sănătos al tenului.

Bineînțeles că tot ritualul se încheie prin aplicarea cremei nutritive BIO de noapte Biotissima. Conţinutul de Omega 3 şi Omega 6 conferă pielii  hidratare de lungă durată pe timpul nopţii și este o sursă de energie pură, susţinând procesele regenerative şi restructurante. Parcă altfel mi se ordonează gândurile când pun seara capul pe pernă….

Răsfățul este complet atunci când, o dată pe săptămână, folosesc  masca exfoliantă BIO Biotissima care datorită micilor granule de sâmbure de caisă îmi curață pielea perfect. Adică, în viața mea am folosit tot felul de măști, dar ca asta nu mi-a lăsat niciuna pielea. Luminoasă, curată și netedă.

Și uite așa dragii mei, închei cu inima împăcată, treburile terminate și tenul răsfățat fiecare zi de primăvară. Nu înainte însa de a-mi săruta fetele și a mai da o raită pe la flori. Pentru că până și ele îmi zâmbesc când simt că primavara asta e specială pentru mine. Pentru că-i Biotissima.

(Visited 109 times, 1 visits today)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.