Nu mai fac nimic

Nu mă întrebați ce fac că răspunsul îl aveți deja în titlu. Sunt obosită cronic și aș vrea să dorm zile întregi cu pauze de mâncat și citit. De mâncat mai scurte și de citit mai lungi. Pauzele zic. 

O fi de la primavara, o fi de la stres, o fi de la norul din Fukushima, cert e că îmi iese oboseala prin ochi. Fix prin ochi. Adica ei săracii mă ustură și ar vrea să se închidă în mijlocul zilei când treaba e mai multă și problemele sunt mai stringente.  În plus, de când s-a dat ora înainte mi se pare că zilele în loc să se lungească, devin din ce în ce mai scurte. Nici nu mă trezesc bine, că-i gata prânzul și trebuie să plece fetele la școala. Apoi, când termin de citit mailurile și apuc să răspund doar la jumătate, mă sună copilele să-mi spună că au termint programul. Și n-au în nicio zi mai puțin de 5 ore. Gata, s-a mai terminat o zi. 

Mi-e tare frică să nu mă apuce întrebările alea existențiale legate de rostul nostru pe pământ și de  timpul care e din ce în ce mai scurt. Sau poate așa-i la bătrânețe și pe mine m-au ajuns anii ăia?

(Visited 60 times, 1 visits today)
Leli

De ce ti-e frica? – d’aia nu scapi:) Iar daca nu ti-ai pus “intrebarile alea existentiale” pana acum, ar fi timpul, ca acusi vine 2012 si te prinde “nepregatita”.

iYli

Sunt convinsa ca faci de fapt foarte multe lucruri si de aceea esti atat de obosita. Asa este si aici, doar ca eu sincer scot si mancatul si cititul de pe lista, vreau doar sooommmn! :))

nina

@iYli- hahaha, tu esti mai rea ca mine. 🙂

@Maria- petrecem, petrecem, parca pre mult petrecem. Adica mergem pe la petreceri. 😀

@Gerhald- daca ai sti ce mult imi doresc si eu asta. 🙂

Copilu

Mda, şi eu la fel. 6 ore pe zi de şcoală, 2 ore de navetă, 3 site-uri de administrat zilnic, muncă prin curte (muultă) teme…
La mine e ceva de insomnie, nu am somn. De 2-3 săptămâni nu am dormit mai mult de 5 ore pe noapte. Dar viaţa merge inainte 😀
(nu recurge la cafea sau la energizante 😉

capca1

“la batranete”…ha,ha,ha!!! babo !!!
lasand gluma de-o parte, fa o cura de urzici, vreo doua zile, mancare usoara, de legume , salate, cand si cand, peste.
plimbari in aer liber, pe jos, joaca badminton cu fetele tale:impusti doi iepuri, le faci hatarul si te si odihnesti, activ !
daca nu-ti trece, ia-o ca pe un dat! asta e !

ha,ha,ha ! babo !!!

Leli

Prea bine nu stiu ce inseamna – “pregatit”; Am doar banueili. Una din ele: Traieste in prezent – despre noi toti e vorba; sa invatam sa traim ACUM. Astfel, am descoperi “Starea de multumire sufleteasca si deplina” asa-i zice DEX-ul fericirii.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.