Cum am petrecut de nuntă

De câte ori citeam un basm în copilărie și îmi închipuiam nunta prințului cu fata din popor, asta-i imaginea pe care o vizualizam perfect de fiecare dată.

coborarea din trasura

Mi-a plăcut nunta asta pentru că:

  • A fost o nuntă cu prinți și prințese. 🙂
  • Mirele și mireasa se iubesc, s-a văzut asta pe fetele lor pe tot parcursul zilei.
  • Întreg ceremonialul a fost incredibil de frumos, începând cu rochia de mireasă și terminand cu un cal alb nărăvaș de la poarta Palatului Buckingham.
  • Casa Regală n-a fost deloc secretoasă cu ce și cum se vor desfășura lucrurile, adică a încercat să mulțumească pe toată lumea.
  • Și da, a sărutat-o în balcon, și încă nu o dată, ci de două ori. 🙂

Acestea fiind spuse, nu cred că mai trăiesc să vad o nuntă atât de majestuoasă (poate doar când și-o însura Beckham băieții 😀 ), așa că râdeți cât vreți, mie mi-a plăcut. Ce să le zic, regat de piatră!

ducele si ducesa de Cambridge

(Visited 62 times, 1 visits today)
Tomata cu scufita

In sfarsit o parere favorabila, una foarte in asentimentul meu. Multi critica fastul si importanta care i s-a acordat acestui eveniment. Puii mei, e nunta REGALA, s-a casatorit un PRINT. daca nici familia regala nu are parte de fast si pompa, cine sa aiba?

Si mie mi-a placut tare mult nunta asta si ma bucur ca am vazut-o macar pe net. poate cand s-o insura Harry fac cumva sa ma duc la Londra. ;))

Mălli

Pfff eu eram la scoala cand era la tv nunta, dar imediat cum am ajuns acasa m-am informat.
Mi-ar fi placut sa vad si eu ce s-a intamplat, nu doar sa citesc.
Eu cred ca nunta asta a fost una din cele mai frumoase de care am auzit si voi auzi, pana la urma, da, se marita un print… 😀

p.s.: am rasfoit cateva articole si mi-au placut. Imi pare bine ca te-am ”descoperit” :)!

Laura

Eu nu am scris dar trageam azi cu ochiul la transmisiunea directa de la tv. Si da, sunt de acord cu tot tam-tam-ul facut azi si pana azi. Am sa caut pe net sa revad ceva cu adevarat frumos, sa vad iubirea, caci la ei doi, s-a vazut clar si cu ochiul liber 🙂

Stefy_

Ah cat de frumos, cat de frumos. Stateam, ma uitam si visam. Mi-a placut cand el i-a zis “you’re beautiful” si cand au iesit ea l-a intrebat: “are you happy?”. Superb, si oamenii, si toti… Eu inca visez 8->. Iar de rochita ce sa zic…La Harry la nunta nu cred ca va fi asa, ah si in primul rand pe Harry il vad prea iresponsabil ca sa se insoare :)))

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.