Poți să-mi spui muzica din film

I`M SEARCHING MY SOUL

Hai bre că azi dau din casă lucruri din tinerețe. Hmm… și ce amintiri îmi trezesc.

Îmi plasează Cosmin Zodila o sarcină, cum că, vezi doamne, să spun lumii ce muzică de film îmi place. Adicătelea să fac un top al melodiitor care-mi vin în minte când mă gândesc la filme. Hai că m-am încurcat în vorbe și pierd ritmul.

Bineînțeles că intra în top Dirty Dancing, Pretty woman (am avut chiar caseta cu melodiile din film 😀 ) și Love story, că doar îs femeie, dar nimic nu se compara cu muzica din Ally McBeal. Probabil și pentru că atunci când se difuza la noi serialul, aveam oarecum vârsta protagonistei si eram la începuturi. Numai ca eu nu prea aveam gașca aia de prieteni cu care să mă opresc în drum spre casă la o crâșmă. 😀

Puteți să ziceți că sunt nebună, dar indiferent ce muzică am ascultat înainte sau după serialul ăsta, melodiile interpretate de Vonda Shepard sunt the best dupa părerea mea în ceea ce privește muzica de film:

P.S. Mâine vorbim depre divorț. 😀

(Visited 143 times, 1 visits today)
Ioana.I

Touche! Am ascultat melodia asta zile intregi si acum (re)vad si serialul! Tot de acolo inca o melodie (balada) superba, daca-ti mai amintesti: “A hundred tears away” 🙂

Oana

Ahhhhh, nu pot sa cred ca am uitat de Vonda Shepard, ca a ajuns si la mine leapsa asta zilele trecute prin cineva. Muzica din Ally McBeal e bestiala!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.