Fondul de ten cu pensulă

Am povestit acum ceva timp aici cum am descoperit fondul de ten pe la 14 ani. Tot acolo mă plângeam că nu am pensulă pentru fondul de ten. O vreme am căutat prin magazinele de cosmetice, am ajuns apoi și-n farmacii, până când o prietenă mi-a făcut în sfârșit rost de una. Numai că știți cum e, îți dorești foarte tare un lucru, iar când ajungi să-l ai, se întâmplă să nu-l mai vrei sau și mai rău să nu-ți mai trebuiască. Pentru că acum fondul meu de ten arată așa:

Folosesc fondul ăsta de ten (varianta veche, bineînțeles) de vreo 4 ani. Am fost întotdeauna foarte mulțumită de el, n-am testat dacă rezista 24 de ore, eu de obicei îl port pe față doar vreo 10, dar își face treaba cum nu se poate mai bine, mai ales dacă nimerești nuanța potrivită. Pentru că ne place sau nu, să știi să-ți alegi nuanța fondului de ten conteaza 99%  la un machiaj reușit.  Câte fete nu vedem zilnic cu fața bronzată (vorba vine) și gâtul alb? Dap, prea multe.

Să revenim. Zilele trecute am primit noul fond de ten de la L’oreal, care pe lângă faptul că-i infailibil, are și pensulă, dragele mele. Pensula aia pe care o căutam eu. 🙂 Și mai ziceți că nu mă citesc ăștia de la Lóreal pe mine. Hmm! Ce-or fi zis ei, uite mă săraca femeie, nu găsește și ea o pensulă pentru aplicarea fondului de ten…ia hai să inventăm noi un păhărel cu pensulă. Și l-au făcut. 😀

Cred că multe femei vor opta pentru varianta asta, fondul de ten se întinde mult mai bine cu pensula, ca să nu mai zic că scapi astfel de maroniul rămas sub unghii atunci cand îți pui fond de ten în palmă și ți-l intinzi cu mâinile pe față. Câh! Dupa aplicare doar stergi peria cu un şerveţel umed și gata.

(Visited 330 times, 1 visits today)
capca1

fata, m-ai “pierdut”! adica, frumusetea ta nu-i naturala?! ha,ha,ha…voi, fetele, aveti o gramada de subiecte care sunt extrem de importante pentru voi si pe care, noi, barbatii, nu prea le bagam in seama!
uite, de exemplu, nu am auzit si vazut, vreun comentariu al barbatilor, privind pasta de ras !
hei, nu sunt ironic…da’ glumesc si io, asa, un pic !
si nu, nu sunt misogin ! :))

nina

@capca1- aoleu, am uitat sa spun ca fondul asta de ten iti pastreaza frumusetea naturala. Sau ti-o scoate in evidenta, nu mai stiu exact cum era. 😀

alfa

foarte tare, ma chinuiam cumplit cu buretei pana acum, cu degetele nu prea era o idee buna ca dura o eternitate pana reuseam sa imi curat unghiile. Tks!!!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.