The freedom writers

The freedom writers este un film mai vechi (2007), făcut după o întâmplare reală. La vremea respectivă mi-a plăcut mult, dar cum eu nu țin minte numele filmelor pe care le văd (excepție face Titanicul, nu știu de ce 😀 ), am uitat cum se numește și prin 2009 am vrut să-l revăd. N-am avut atunci nici timpul, nici dispoziția necesară să sap după el așa că, în stilu-mi caracteristic, am lăsat-o baltă.

Săptămâna trecută într-o noapte pe la 1 si ceva, când dau să sting televizorul care mergea în gol  (adică nimeni nu se uita la el) îmi arunc un ochi pe ecran (celălalt ochi era închis) și văd o secvență din filmul cu pricina. Secvențele  nu le uit, doar titlurile. 😀  Deși de data asta nu l-am prins chiar de la început, mi-a făcut mare plăcere să-l revăd și să sper că există oameni născuți să fie dascăli și copii cu șansă, ca cei din povestea descrisă de film.

Vi-l recomand cu toată căldura, și da, am scris acum despre el ca să nu mai uit cum se numește. Vreau ca  peste doi-trei ani când voi vrea să-l văd împreună cu copiii mei, să-mi fie ușor să-l găsesc.

(Visited 100 times, 1 visits today)
Alter Ego Blog

Ce coincidenta placuta ! Tocmai ce-am fazut si eu filmul zilele trecute si… la fel ca tine il recomand cu toata caldura… desi cand am vazut distributia eram putin confuz daca sa schimb canalul sau nu (Patrick Dempsey din Anatomia lui Grey si tipa pe care o stiam dintr-un film in care boxa la propriu tot ce prindea)

nina

@Alter Ego Blog- bre, Hilary Swank are doua Oscaruri la activ. N-or fi aia chiar prosti, s-o premieze de doua ori si ea sa fie actrita de duzina. Chiar daca unii o considera “insipida”, mie imi place. 😀

Alter Ego Blog

@Nina, n-am vrut sa se inteleaga chestia asta… pur si simplu in capul meu s-a creeat acea conexiune care-mi spunea ce e un film de actiune cu mult mai multa violenta decat a fost in filmul de fata… si, sincer, a ma uita la filmele cu violenta extrema e ultimul lucru pe care mi-l doresc !

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.