Telefonul mobil de la RDS a fost momeală

Am citit la Simona povestea cu amicul ei și RDS-ul și mi-am adus aminte că am o problemă legată de proaspeții nostri furnizori de internet, televiziune, telefonie fixă și mobilă, și anume tot RDS.

Acum o lună și ceva a venit la noi acasă un băiat tinerel și drăgut care ne-a propus să încheiem un contract reciproc avantajos prin care RDS-ul se angaja să ne dea lunar internet, televiziune și telefonie fixa, iar noi ne angajam că vom plăti la timp facturile. Până aici nimic nemaipomenit (nu că ar urma vreo dezvăluire extraordinară în continuare), numai că,  pentru minunatul contract semnat și parafat în perioada aia, RDS-ul dădea bonus clienților săi un telefon mobil cu convorbiri gratuite între el și fixul solicitat de noi.

Vă dați seama ce m-am bucurat că o să dau mobilul ăla fetelor la școală și vor putea suna oricând acasă pe fix, gratuit, excelent. Aproape că din tot contractul ăsta pe mine mă bucura cel mai tare bonusul, pentru că pe celelalte le aveam noi și până acum, numai că de la alți furnizori. Bun.

Trec două săptămâni și vin băieții de la RDS să tragă fire, chestii, trestii. Când să plece îi întreb de telefonul mobil. Îmi spun că pe ăla și modemul de internet mobil (am uitat să vă zic că am luat și din asta, nu mă întrebați de acoperire că nu l-am folosit încă) le ridicăm noi de la sediile RDS. Zic, da, astea-s chestii finuțe, nu de lăsat pe mâna meseriașilor cu cabluri. 😀

Peste vreo două zile se duce Sorin la un sediu RDS să ia modemul și mobilul. O duduie drăguță îi dă modemul de internet mobil și îi spune că nu au pe stoc telefoane mobile să mai încerce la alte sedii sau în altă zi.

Înainte de Revelion mă duc eu la un sediu RDS  (ăla din Auchan) și întreb de telefoane mobile, daca au. Avem, îmi raspunde un băiat (ușor nervos, pentru că tocmai se certase cu un domn ce intrase cu căruciorul de supermaket în spațiul lor). Revenind, băiatul continuă: Abonament de 5 lei/lună plus nu știu cât aparatul, n-am mai ascultat că eu, vezi doamne, nu mă încadram aici. Eu aveam mobilul ăsta inclus în abonamentul mare cu RDS-ul. Îi spun și lui despre ce-i vorba și îmi răspunde: A, nu avem telefoanele alea,  nu se mai dau. S-a terminat oferta.

Noroc că eram pătrunsă de spiritul sărbătorilor și n-am vrut să-mi stric zen-ul, că mi ți-l măscăream acolo de față cu toata lumea. Am fost o doamnă, n-am făcut-o. E 1-0 pentru ei. 🙂

(Visited 259 times, 1 visits today)
Darael

Eu l-am primit acum cativa ani cand am trecut la RDS. Il avea baiatul cu cablul si l-a dat fara probleme. M-a intrebat daca nu vreau doua (era ceva in plus de plata dar am uitat cat). Cine stie, poate chiar nu mai au telefoane.

Carmen

Au fost acele telefoane ,cred ca promotia s-a terminat acum 2 ani; chiar si cu 5 Ron pe luna se merita(ce s-a oferit acum).Eu vorbesc destul de mult pe luna in RDS (poate si 2 ore pe zi)si nu platesc la sfarsitul lunii decat maxim 10 lei(asta ca mai vorbesc si in alte retele:)))

Bogdan

se numește Auchan, nu Aushan. nu vreau sa fiu rău, dar când est citat/a de Arhi, se presupune ca măcar sa știi sa citești numele magazinelor de unde cumperi….
nu de alta, dar altfel sunt țățisme aste

mihai

Uite cum se naste un nou George Pruteanu ,… si habar n-aveam,… Bogdane ,..vei ajunge mare frate. Ar trebui ca sa se interzica decumirle astea care nu au nicio legatura cu limba romana gen carrefour,.. etc. Dar tu,…da-i inainte tot asa caci oricum esti irecuperabil,…
Despre RDS, …am 2 telefonane date de ei inca de la inceput si nu platesc suplimentar pt ele. Cu toate acestea ,… abonamentul RDS s-a tot ajustat in timp si a ajuns la 89ron pt fix+2mobile+Cablu pachet HBO +decodor digitat (custodie 10 ron) + internet mobil (modem). Per general e,.. ok.

nina

@Liviu- am auzit ca inainte le dadeau. Cand spun inainte ma refer la acum 2 doi ani. 🙁

@Ruxi- lucky you! 🙂

@Darael- aveau, numai ca mi-au spus ca imi dau daca fac abonament nou. 🙁

@Carmen- nu zic ca nu merita, zic doar si eu il meritam, mai ales ca am luat de la ei tot ce se putea lua.

@Bogdan- Am corectat. Multumesc! Nu-s eu de vina, ci corectorul. Glumesc!

ioana

Noua a venit sa ne mute internetul de la o locatie la alta dupa o saptamana, timp in care am constatat ca uitasera sa ne inregistreze cererea de transfer, precum si cea de cablu tv care nu se poate lua fara telefon. Si cand au venit vineri seara la ora 8, dupa multe si nervoase insistente (ale mele), s-a dovedit ca habar nu aveau ca trebuia sa ne puna si cablu tv, noroc ca “aveau la ei”. Telefonul nici acum nu l-au pus… de la sfarsitul lui noiembrie. Mobil… hahahhaha.

Anka

Mie mi-a lăsat telefonul (şi anume, aparatul mobil) fata cu care am semnat contractul, îl avea “în poşetă”, ca să zic aşa. Cine ştie, poate n-or avea acum, dar io zic că or să vă dea. Aia cu “s-a terminat oferta” nu ţine, pentru că ai data pe contract, şi la acea dată era încă ofertă. Părerea mea.

raluxa

Nina, imi pare rau de experienta nefericita. Trebuie sa stii despre RCS RDS ca este un brand pentru care lucreaza oameni mincinosi, sfidatori, lipsiti de scrupule si de orientare catre client. Pentru mine a fost o reala dezonoare sa fiu clientul lor si ma bucur ca intr-o saptamana m-am lamurit despre cum trateaza ei promotiile de care beneficiaza clientul, dar si problemele pe care le intampina ei. Tie iti urez cat mai putine probleme cu ei, really…

iYli

Am un coleg la facultate care lucreaza la rds. Baietii mai vand telefoanele pe teren la clienti fara contract. Ne-a povestit la o cafea 😉
Suna inainte la rds si verifica ce sediu are telefoane. Eu am stick doar si m-au plimbat o luna pana sa mi-l dea. Angajatii rds sunt de toata jena.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.