Film de film

Mă gândeam că asta-i o perioada bună de văzut sau de revăzut filme. Unele vechi, legat de care avem amintiri frumoase, eu ştiu, poate le-am văzut într-o companie aparte, cu prieteni la fel de vechi ca filmele şi unele noi, despre care am auzit că-s geniale şi vrem să aflam pe pielea noastră dacă-i chiar aşa.

Vineri seara am văzut cel mai frumos film vorbit în rusă. N-aş fi crezut c-am să ajung să spun asta, urăsc filmele vorbite în rusă, din principiu. 😀

 “Le Concert”, pentru că despre el e vorba, e  făcut de un român, Radu Mihăileanu, şi filmat 60% în România. Cu actori ruşi, francezi şi români. Mi-a plăcut atât de mult încât vi-l recomand cu cea mai mare căldură. Pentru mine e genul de film pe care vreau să-l am pe DVD şi să-l revăd cu prietenii din când în când.

Abia mă abţin să vi-l povesetesc, dar un traier tot vă las să vedeţi:

(Visited 46 times, 1 visits today)
liviu

Ti-am furat ideea articolului:) Sper sa nu te superi. Dar citind articolul tau mi-am adus aminte de un film bun care mi-a placut.
Te invit la mine pe blog sa vezi trailerul. Sper sa iti placa.

Anka

Am văzut filmul şi eu în seara de Ajun şi am avut aceeaşi reacţie: WOW! :)) Fără cuvinte, doar Wow! Pentru mine, cel puţin, a fost ca un cadou de la Moş Crăciun! (În paranteză, m-am apucat după film să citesc cronicile: Dacă vrei să rămâi cu părerea asta despre film, nu-l citi pe Gorzo!! Sau nu-i da atenţie 🙂 )

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.