Azi e Crăciunul

Paula Seling – Cerul si pamantul

Anul acesta n-am vrut niciun cadou de Crăciun. Nimic. Nici de la mine, nici de la ceilalţi. Am nevoie numai de sănătate. Şi pentru mine şi pentru ceilalţi. Are cineva de prisos sănătate?

Mos Crăciun a venit, fetele sunt fericite. Ne-au scris şi o scrisoare în care ne mulţumesc pentru cadouri. 😀

Azi, în sfârşit, am reuşit să simt bucuria zilei de Crăciun. O zi în care timpul se opreşte în loc, în care te trezeşti fără grabă (bine, dacă nu eşti mama, care are de pregătit 11 farfurii cu bunătăţi de Crăciun pe care le împarte tuturor vecinilor dis de dimineaţă), îţi iei micul dejun relaxat, îţi bei cafeaua cu cozonac ascultând colinde, te uiţi la copii cum se bucură de daruri, casa miroase a portocala şi tu trăieşti. Uiţi de necazuri, uiţi de greutăţi şi doar te bucuri împreună cu ai tăi.

Oare de ce sunt aşa rare zilele astea? Poate că probabil nu le-am mai preţui aşa cum o facem acum…

Sper că şi vouă vă e bine azi, oriunde v-aţi afla!

(Visited 62 times, 1 visits today)
Copila blonda

Că trăim cred că e motiv de bucurie în fiecare zi! Iar atunci când ne dăm seama că trăim atât de frumos, bucuria e mult mai mare!
Cred că ţie ţi-a adus Moşul ce ţi-ai dorit. Doar că asta nu încape într-o cutie de cadou. Dar o să-i vezi fontiţele, ai răbdare :*

vă pup pe toţi

Liviu

Sa fi fost Craciunul lunar era urat. Ce imi pare rau ca nu a facut mama cozonac, dar cred ca nu scapa maine sau poimaine. 🙂 Am luat unul de la Kaufland, dar nu e ca si acela de casa. Imi e bine unde sunt 🙂
Pe la mine e o vorba. Daca e ca anul viitor sa fie mai prost, sa fie ca acesta. Se intelege ca aceasta e urare si pentru tine nu?

Eliza

Mulţumesc pentru articolul tău de Crăciun…Da! Sănătatea e cel mai bun cadou pe care ni l-am putea dori! Mulţumesc din nou! Mi-a creat aşa o stare de linişte…de bucurie…poate un pic de melancolie! Dar e aşa de frumos să simţi Crăciunul, de fapt fiecare clipă a vieţii! Pot să zic mulţumesc încă o dată?:)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.