Să ştii că ai făcut şi tu ceva, e lucru mare

Pe Crina Coco Popescu am văzut-o live la Women on Web săptămâna trecută. O ştiam din clipul  de prezentare şi fetiţa asta avea deja tot respectul din lume din partea mea.  Şi a familiei mele. Sonia şi Iulia se uită la ea ca la o icoană cu multă simpatie şi o apreciază mult.

Vă spuneam că am văzut-o la WOW. Ştiţi cum a fost? Extraordinar! A meritat să fiu în sală fie şi numai pentru momentul acela. Când pe ecranul sălii a rulat filmuleţul asta:

audienţa s-a ridicat în picioare şi a aplaudat minute în şir, iar Cristi Manafu, moderatorul evenimentului, pentru că era cel mai aproape de subiect şi încărcătura emoţională era foarte mare, nu şi-a putut abţine lacrimile. Sigur, nu a fost el singurul care a lăcrimat…

Revenind la ce face copilul ăsta, e păcat că un vis ca al ei, ca al nostru al românilor până la urmă, că-s puţine lucruri în ziua de azi  cu care România se poate mândri, să ajungă să depindă de bani. 🙁

Pe mine nu mă dau banii afară din casă, mai ales că mă aşteaptă probabil vremuri destul de grele în viitorul apropiat, însă cu toate astea aş vrea să contribui cu ceva, cu o suma cât de mică, la reuşita lui Coco.

Deocamdată am de donat doar 10 euro (i-aş fi trimis deja dar n-am cum să fac plata on-line aşa că trebuie să ajung la bancă)  şi daca 3000 de oameni am face asta, totul ar fi aşa de simplu… Eu de când m-am hotărât să dau banii ăştia, mă simt foarte bine, însă simt că nu este suficient.

Mă gândesc că-i super puţin câţi bani pot eu să dau, dar vreau să mă mobilizez corespunzător şi să-mi fac cont pe okazii. Mă bate gândul să scot la vânzare câteva perechi din blugii ăia nepurtaţi. Dacă măcar 100 de euro  iau pe ei şi îi dau pentru plata expediţiei, probabil atunci va creşte cu adevărat inima în mine când se va anunţa reuşita româncei noastre.

Pentru a susţine plecarea lui Coco în expediţie, doritorii pot dona în conturile deschise de Clubul Montan Altitudine:

Cont RON: RO62 RNCB 0058 0987 5236 0001

Cont EURO: RO35 RNCB 0058 0987 5236 0002

Cont USD: RO08 RNCB 0058 0987 5236 0003

BCR RÂȘNOV; cod BIC/SWIFT: RNCBROBU; Adresa: Piața Unirii nr.10, RÂȘNOV, cod 505400, jud. Brașov.Top of Form

Nu trebuie să te ruşinezi că dai doar 10 lei, îţi dai seama că orice sumă i-ai trimite, la un moment dat vei putea spune: “Am contribuit şi eu cu puţin la realizarea performanţei asteia.“?

Hai să aratăm că se poate!

Pentru plati online intra aici.

(Visited 57 times, 1 visits today)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.