În ordine…vă mulţumesc!

În fiecare toamnă aşa cum  facem ordine in ţară, în cămară sau în şifonier, e indicat să ne facem ordine şi-n viaţă. Asta încerc eu să fac azi şi îmi este foarte greu să vă descriu starea în care sunt.

Chiar dacă decizia am luat-o în cunoştinţă de cauză, tot mi-e greu. Dar mi-e şi bine.  Şi nu mă aşteptam să-mi fie altfel. Nici măcar nu vă pot povesti, dar poate într-o zi am s-o fac. Au fost 5 ani frumoşi, excelenţi chiar, cu bune şi cu rele. Vor face parte din amintirile mele mereu şi ei, anii,  şi oamenii cu care am lucrat. Toţi. De la baza la vârf sau invers luaţi, toţi îmi sunt dragi. Chiar si cei care au plecat inaintea mea sau mai ales ei. 😀

Sper că şi voi aţi avut un început de săptămână excelent!

P.S. Imaginea e la mişto, sufletul a fost mereu la mine, sper că voi aţi remarcat asta. 🙂

(Visited 40 times, 1 visits today)
nina

@Pietricel- multumesc! Urmeaza sa ma fac “managing partner” la firma pe care cu succes o conduce sotul meu in prezent. 😀
Si o sa fiu in continuare WOW, asta e clar. 🙂

Ioana

ca incerci am inteles, dar ai facut-oooooo??? sau inca nu??? Ia-l pe Lulica sa-ti tina cutia de servetele. Glumeam doamna toane! Nu mai fi trista ca n-ai de ce, cu colegii DACA VREI te poti intilni oricind, si pina la urma orice capat de drum ne poate purta pasii catre un altul mult mai bun. Si sa dea Dumnezeu ca la tine asta sa fie inceputul lui ”las ca ma fac mare” (in cont, situatie materiala, respect man -woman in cazul nostru…)

Ioana

daca asta a fost singura reactie pe care ai stirnit-o atunci sa le fie rusine. Si DA! ai facut pasul corect. Un angajator care te apreciaza la adevarata valoare ar trebui sa zica mult mai multe ca sa nu mai vorbim ca ar trebui macar SA INCERCE sa te pastreze.

Ioana

aha!!! acum mai venim de acasa. Era si pacat ca o mindrete de fata ca tine sa nu fi fost apreciata. abia astept sa-mi povestesti in amanunt. Si cu Lulica cum ramine???

nina

@maria- asa am sa fac! 🙂

@cafeaua_neagra – clar era noua.

@Ioana- Lulica tot nu ma lasa sa scriu despre el. 😀

@Weigela- Iti multumesc pentru incredere!

LiaLia

Draga mea, eu te felicit, chit că pleci de undeva unde rămâne un loc de bună-ziua și amintiri frumoase, chit că otrăvești fântânile în urma ta. Am făcut treaba asta de două ori, deși spre ce mă îndreptam nu era cea mai sigură plasă de siguranță, dar nu mi-a părut rău niciodată. Și acum, cu ceea ce fac, e cam la fel, pornesc la un drum despre care nu știu cât e de prăfuit, betonat sau cu gropi, dar alegerea de a lăsa ceva în urmă, că era deja prea mult, și de a mă îndrepta spre noi provocări, mă face să mă simt foarte liberă și vie. Te pupez și baftă în tot ce vei face!

Carmen

Am trecut prin asta, Acum mi-e mult mai bine decat acolo unde lucrasem 18 ani! Sunt convinsa ca te vei acomoda repede. Mult succes!

nina

@viatanomada- Multumesc!E musai sa te molipsesti.
@LiaLia- mie nu-mi plac scandalurile si pentru mine e important sa las loc de buna ziua oriunde. Bine, nici n-am avut parte de cine stie ce nedreptati la viata mea. Iti doresc si tie “drum lin”!
@Isolda- ma bazez pe asta. Multumesc!
@Carmen- Multumesc, sper sa pot spune la fel cat de curand. 😀

Mazgalica

Asta nu poate însemna decât evoluţie,chiar dacă presupune încheierea unor capitole dragi din viaţă. Păi…să-ţi meargă înzecit mai bine decât ţi-a mers până acum şi să nu ai regrete!
Felicitări pentru noua temă a blogului, e aşa de luminoasă şi curată 🙂

coana zoitzica

te rog, nu-mi distruge ziua si spune-mi ca ai facut-o cum trebuie.
intai i-ai dat o hartie cu demisie, in acelasi timp i-a sosit si un e-mail cu demisia, in timp ce batea la usa baiatul de la cargus cu un plic ce continea tot demisia. in timp ce ii spuneai sefului intentiile tale, ii trimiteai si un sms cu demisia, iar ca sa fi sigura ca intelege intentia ta, ii dadeai si un telefon cand te intorceai in birou. mai trebuie sa spun ca trebuia sa ai grija sa scoti shredder-ul din priza 🙂

nina

@coana zoitzica- desi n-am urmat chiar toti pasii astia, a inteles exact ce-am vrut sa spun. Azi deja am avut o potentiala inlocuitoare la interviu. 😀

ioana

am observat ca exista viata si dupa demisie, desi e intotdeauna greu sa o iei de la capat in alta parte si mai ales in afacerea proprie plus mai ales cand incerci sa le faci pe amandoua odata :D. Pe timpul asta de criza, tendinta e sa mearga bine partea ‘spirituala’, adica sa muncesti mult si cu spor pentru un castig financiar mic. atunci cand aveam bani nu aveam niciun spor la muncit 😛 deci criza rules 😀

nina

@ioana – bre, eu si pana acum munceam cu spor si cu atat mai mult o voi face incepand de azi. 🙂

@Mihai – Concluzia ar fi ca nu tre sa lipsesti nicio zi. 😀 Multumesc!

Mihai

am lipsit o zi si ia uite ce evenimente pe aici, ce sa zi ?
bafta multa-multa si felicitari pentru curaj … nu sunt doar niste vorbe de complezenta si aruncate in vant.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.