Dacă nu eşti abonat la toane, acum e momentul

În stânga sus vedeţi ca şi mine un contor cu numarul de cititori abonaţi la blog.  Când scriu acum sunt 6, dar s-ar putea să mai scadă până public, aşa că vedeţi un numar mic. Infim chiar. 🙁

Ok, nu-i numarul celor care vin aici zilnic pe diverse cai (sunteti in medie câteva sute), dar nu asta vreau să spun. Vreau să vă întreb pe voi, cei care citiţi asta, dacă sunteţi sau nu abonaţi la blog.  Cu alte cuvinte, aş vrea să ştiu dacă voi sunteţi anunţaţi cumva că a aparut ceva nou aici. Vreau să ştiu asta, ca să-mi dau seama cam cum funcţionează counterul ăsta. Cunosc eu personal vreo 20 de oameni care au blogul în reader.

Vedeţi voi cum stă treaba… Dacă îmi apăreau 350 de cititori şi eu ştiam că-s vreo 389, să zicem, nu aveam cum să-l verific, dar aşa, la şase e floare la ureche. Poate are dreptate şi mă înşel eu, corectaţi-mă dacă greşesc, poate altceva vrea să spună cu numarul asta de 6 readers, dar eu aşa înţeleg.  Îs curioasă dacă se miscă.

Revenind, daca ai ajuns aici şi ai citit, chiar şi pe diagonală,  ce-am scris, lasă un comentariu cu “sunt abonat” sau “nu sunt abonat”. Mulţumesc!

P.S. Dacă comentariul ar suna: “nu sunt abonat, dar mă abonez acum” ar fi şi mai bine, m-aş simţi importantă şi n-aş mai simţi aşa tare durerea asta de rinichi care nu-mi dă pace.

(Visited 39 times, 1 visits today)
Alina

Buna dimineata! Dupa ce am ars un hard si am zapacit altul, iar toate site-urile ce le-am avut eu in bookmarks s-au dus, m-am lecuit. Cum nu am memorie asa mare incat sa tin minte tot ce citesc, am gandit eu ca reader-ul e o inventie buna. De acolo, ajung aici. Si nu regret 🙂

Morticia

Eu sunt abonata la feed URL-ul “https://www.toane.ro/index.php/feed/” care apare in Google Reader ca avand 4 abonati. Pe de alta parte exista si feed URL-ul “https://www.toane.ro/feed/” care are 42 de abonati si probabil ca or mai fi si altele. Deci presupun ca depinde fiecare prin ce metoda s-a abonat 🙂

coana zoitzica

mujer, ps-ul suna a sanjat sentimental. si ti-am zis sa nu te mai uiti la tv, ca numai tampenii inveti… 😀
daca nu ma abonez, ca habar nu am ce inseamna asta, crezi ca nu stiu ce spui aici? 😉

Ada

Nu sunt abonata, te am la blogroll si te vizitez zilnic, daca nu, maxim (maxim am spus! 😆 ) la doua zile. Dar daca trebuie si trebuie si-i musai… ma abonez!

LucicX

Counterul afisat in colt este al feedului de la feedburner. Tu poti sa ai mult mai multi abonati prin feedul default al blogului. Cica pentru ca toata lumea sa foloseasca aceeasi adresa de feed (si astfel numararea abonatilor sa fie mai exacta) exista un plugin pe numele lui FeedSmith (pe care si eu l-am cautat dar nu am reusit sa il gasesc). Poate tu ai mai mult noroc

totem

neatza! I’m back … adica eu sunt in fiecare zi aici dar nu comentez :))) .. nu sunt abonat nicaieri dar promit ca daca ma voi abona vreodata la vreun feed d’asta, al tau o sa fie ;).
Meanwhile keep up the good work! Don’t worry, be happy!

mihai

Auz’ maica da’ ce ai cu mine si cu abonatu’ !? Ca nu trece ziulica sa nu trec pe la matale de cel putin odat’. Si daca uit, ca-s batran si ramolit, te am la blogroale si te ieu de acolo’sa. Sa traiessti maica si sa ne mai scrii.
😀

nina

@LucicX- multam de sugestie, de maine il caut pe ala. 😀 Bine ai venit!
@mRcosmin- agitatie, unde vezi tu agitatie?!
@Isolda- cunoastem, apreciem 🙂
@totem- hahahaha, uite promisiunea asat a ta, chiar m-a facut sa zambesc. Si eu am fugit multa vreme de reader.
@mihai- nu, nu, nu ma refeream la tine, tu stii sa ajungi, sunt sigura de asta. 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.